Şimdi Ara

Tryndamere vs Gnar - Gameplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , benim sevdiğim ve çok oynadığım bir şampiyon ile oyun içi video kaydedip youtube a yükledim.Burada da sizlerle paylaşmak istedim.

    Link :https://www.youtube.com/watch?v=cb7BqRaAWfc



  • kanalın
  • çöp.
  • Videoyu biraz daha kenarlardan kırparsan daha izlenebilir hale gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle mi oynuyorsun normalde bilmiyorum ama görüntü sağa sola zorla uzatılmış gibi geldi. arka plana direkt olarak müzik koymak yerine imkanın varsa ses kaydı yapman ( konuşman) daha izlenebilir bir hale getirir. onun dışında try izlemek çekici gelmediği için hepsini izlemedem önerebileceklerim bu kadar. başarılar iyi forumlar
  • Ekranın öyle olmasının sebebi videonun kalitesini yükseltmek için kullandığım programdan dolayı.Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama bunların bende farkındayım , elimdeki ekipmanlar ve imkanlardan dolayı en fazla böylesi çıkıyor ve sadece bunu atmam en az 5-6 saatimi aldı.Ayrıca maçı kaydederken fps konusunda problemde çok yaşıyorum videoda çok belli etmiyor ama gerçekten etkiliyor oynarken.

    @Tonyukuk
    Çöp diyorsun da , elimdeki ekipmanlar ve imkanlarla daha iyisini yapabilir misin emin değilim ve bu videoyu herhangi bir ciddiyete kapılıp yüklemedim eğer öyle olsaydı emin ol bundan daha iyi bir video olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rab Roy

    Ekranın öyle olmasının sebebi videonun kalitesini yükseltmek için kullandığım programdan dolayı.Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama bunların bende farkındayım , elimdeki ekipmanlar ve imkanlardan dolayı en fazla böylesi çıkıyor ve sadece bunu atmam en az 5-6 saatimi aldı.Ayrıca maçı kaydederken fps konusunda problemde çok yaşıyorum videoda çok belli etmiyor ama gerçekten etkiliyor oynarken.

    @Tonyukuk
    Çöp diyorsun da , elimdeki ekipmanlar ve imkanlarla daha iyisini yapabilir misin emin değilim ve bu videoyu herhangi bir ciddiyete kapılıp yüklemedim eğer öyle olsaydı emin ol bundan daha iyi bir video olur.



    videoya demedim oynanışa dedim.




  • Sen beni anlamıyorsun galiba , ne oyunu nede videoyu ciddiyete alıp oynadım.Ciddi oynasam bile yeteri kadar performans gösteremem PC den dolayı.Bu konuda senle tartışmak istemiyorum , öyle bir gereksinimiz yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.