Şimdi Ara

TryHard Uygulamasıyla BEDAVA RP [KANITLARIYLA BİRLİKTE ANLATIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir hafta öncesinde farklı bir forumdan gördüğüm Overwolf adlı uygulamayı sizlere tanıtmak için burdayım.

Görüpte başta inanmıdığım, League of Legends dışında; Paladins, CS GO gibi diğer oyunlarda da kullanabildiğimiz bu uygulamayı kendim test ettim. Uygulamayı kısaca anlatacak olursam eğer, reklam ve video izleyerek Coin kazandığınız ve bu Coin'lerle satın alabileceğiniz şeyler var. Malum konu League of Legends başlığı altında olduğundan, League of Legends'da kazanabileceğimiz Riot Points'ler şu şekilde ;

Uygulamayı kullanım aşamasına geçecek olursak eğer, öncelikle vereceğim linkten Overwolf adlı arayüzü indirmemiz gerekiyor.
    http://www.overwolf.com/index.html

Daha sonrasında sıra, asıl kullanacağımız uygulama TryHard' a geçecek. Öncelikle değinmek istediğim nokta; uygulama Türkiye'de mevcut değil, yalnızca diğer Avrupa ülkeleri, Amerika ve Kanada'da mevcut. Bunun için internet üzerinden bulabileceğiniz VPN uygulamaları ile IP adresinizi gizlemeniz gerekmektedir.

Örneğin ; Hotspot Shield, Tunnel Bear, Surf Easy VPN vs. gibi ücretsiz VPN programları önerilir.

Kurduğunuz VPN Programından Amerika'ya bağlanmanız önerilir, bağlantınız sağlandıktan sonra artık TryHard adlı uygulamanın sitesinden kurulumunu yapabiliriz. http://www.tryhard-gg.com/

Uygulamayı yükledikten sonra bir de kayıt olmamız gerekiyor. Size vereceğim ve kendi hesabımı referans olarak gösterdiğim linkten kaydolmanız beni çok mutlu eder,

Kayıt : www.tryhard-gg.com/accounts/register?referred_by=yogurtadam

Kayıt vs, bütün işlemler tamamlandığında yapmanız gereken Overwolf arayüzünden TryHard uygulamasını açmak olacaktır. Uygulamayı açtığımızda karşımıza şöyle bir arayüz gelecek.

4,5 ve 6 Coin veren reklamlar bulunmakta, aslında verilen Coinlerin artmasıyla reklam uzunluklarının bir farkı yok sadece reklam penceresinin boyutu büyür, en büyük boy en çok Coin miktarını veriyor. Reklamlar ortalama 20-30 saniye sürüyor ve beş reklam art arda geliyor. Yani ortalama 2,5-3 dakika içerisinde 30 Coin kazanmış oluyorsunuz.

Sıra doğruluğunu kanıtlamaya geldi sanırım arkadaşlar, ilk önce benim de hiç inanmadığım, sonuçta diğer uygulamalar gibi Scam olacağını düşündüğüm, ama mutlu bir sonla ayrıldığıma ve 5000 Coins karşılığında aldığım 650 RP....

Uygulama üzerinden satın alma geçmişinde gözlemleyebiliriz, çoktan kullandığımdan dolayı kodu gizlemedim,

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi, oyun içinde kullandığım 5 US Doları olarak gözlemlediğimiz RP Kodu.

Dediğim gibi benim referans kodumla kayıt olursanız beni çok mutlu eder ve emeklerimin karşılığını almamı sağlarsınız, sorunuz vs. olursa bakacağım, gerekli olursa eğer videolu anlatım yapabilirim. Hepinize iyi günler...

Referans Kayıt Linki : www.tryhard-gg.com/accounts/register?referred_by=yogurtadam

• bununla uğraşıp 650 rp alacağıma bimden su alıp satarım.
  • 650 rpyi je kadar surede kazandin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biraz düşünün biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • İki günde lol oynarken arkada reklam oynuyor, reklamların sesi yok, hiçbir şekilde etkilemedi o yüzden beni.
  • Reklamları izlemiyorsun, altta oynuyor. (sesleri yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur
  • rp all şeklinde kod olmaması lazım o şekilde kod varsa tüm serverlarda aynı fiyata rp alınabilir bazı serverlarda çok daha pahalı bu kodu da trde kullanmaya değmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.