Şimdi Ara

TRye geçişler ne zaman ücretsiz olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bide ben weste gold3üm şu anda trye geçsem elom ne olur trden weste geçince düşüyodu eloyla alakalı galba westten trye geçtiğimde yükselirmi

• Bilen yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yükselmez. Eğer ki hesabı TR'den west'e geçirdiysen seni geçirmeden önce ki ligine atar fakat daha yüksek ligden geldiysen MMR'ını yüksekten verir sağlam LP toplarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Hayır yükselmez. Eğer ki hesabı TR'den west'e geçirdiysen seni geçirmeden önce ki ligine atar fakat daha yüksek ligden geldiysen MMR'ını yüksekten verir sağlam LP toplarsın.

Hocam hesabi actigimdan beri westte simdi trye gecsem elo nasi olr lp durumu vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Hayır yükselmez. Eğer ki hesabı TR'den west'e geçirdiysen seni geçirmeden önce ki ligine atar fakat daha yüksek ligden geldiysen MMR'ını yüksekten verir sağlam LP toplarsın.

Hocam hesabi actigimdan beri westte simdi trye gecsem elo nasi olr lp durumu vs

Maç atmanı isteyecek, onu kazanırsan yine yakınlarda bir yere atar ama gold3 isen ve kazanırsan sanma ki gold 1 atacak yine gold 3'e atar muhtemelen. Riot EUW > TR olayını pek takmıyor haklı olarak.
  • Gelen lp giden lp ile dengeli ise (20 gelip 20 gidiyorsa) büyük ihtimalle yine gold 3 atar.

Ben tr'de iyi eloya sahip olup west'e geçtiğimde maçı kaybetmeme rağmen bir üst lige atmıştı.
  • üstüne para verseler tr ye geçmem west gold 2yim 100bin rp verseler trde 1 maç atmam

-800 k yasuo sal
    - mid sal feedlerim
    - maviyi salmadı ben feed
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15aralik-1ocak internetten gordugum kadariyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben plat 5 iken trden euwa geçirdim elo kötüydü gold 5 e attı euwda tekrardan trye geçsem plat 5 e mi geri döner?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.