Şimdi Ara

TRW - FERODO - VALEO Markaları Nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
165.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kuzenim de 2010 model astra j var, disk+balataları değiştireceğiz üstündeki orijinal disk markasını bilen var mı? Ya da ona yakın ne tavsiye edersiniz.
  • Performance. kullanıcısına yanıt
    Opel orjinal parçaları gm markadır.. Ama çom takılmayın onlarda diğer firmalara kendi adlarına üretim yaptıryorlar.. Büyük ihtimallr valeo yada delphidir
    Trw tavsiye edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki bu diskleri neye hangi kritere göre alacağız, parça kodunu bulmamıza gerek var mı?
  • 2010 astra j desen yeter..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  • Rica ederim.
    Diskleri taktıktan sonra sert fren yapıp deneyin direksiyonda titreme varsa sağa sola çekme varsa diskler eğridir. Yoksa sorun yok
    Dikkat edilecek husus bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam diskleri de zaten tam olarak bu sebepten dolayı değiştiriyoruz. Kuzenim ilk telefonda söylediğinde disk eğilmesine pek ihtimal vermedim ama kendim de bugün otobanda aracı deneyince ikna oldum. Araçla yüksek hızlarda frene basınca direksiyon tir tir titriyor ama sağa sola çekme yok.
  • trw valeo kullanıyorum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uno aracıma debriyaj seti alırken usta parçacıdan parçayı istedi mapa getirdiler usta bu olmaz bunu takmam ben dedi gönderdi valeo geldi
    ustalar tavsiye etmiyorlar
  • Valeo renaultlar için, trw ise vw grubu için diye biliyorum.

    İki marka araca da sahip oldum ve 2-3 değişimde ustalar hep bundan takmıştı.
  • Benim tercihim

    1. TRW
    2. Valeo
    3. Feredo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    doğru sıralama +1 Delphi en iyidir ama uzun süredir (5 yıl üzeride olabilir) parçaçılarda görmüyorum ,tedarik problemi olması kuvvetle muhtemel.
  • Merhaba Arkadaşlar Muhabbet TRW VALEO FERODO üzerine yogunlasmıs bende öyle bı gezınıyordum ve az cok zamanı geldı degısımın..Bosch ve Brembo markaları herkesce tartısılmaz ust sırada ama trw valeo ferodo ıle aynı fıyatlarda olanlarda degıl yanı demem o kı bosh brembo muhabbetınde paraya kıyarsanız hakkını alırsınız ama bızler basıt kullanıcılarız f/p olarak bırseyler yapma cabasındayız

    TRW Valeo Feredo ya bırde yerlı uretım KALE onerılerı mevcut..Sanırım uc asagı bes yukarı sayılan markalar aynı ozellıkte kalıtede aralarında 5-10tl fark var..Bu ıslerden anlamayan bırısı olarak az cok edındıgım bılgı ıse dısk sertse balata yumusak olmalı ama hangısı sert hangısı yumusak suan ıcın pek anlamıs degılım.Bundan öturu bana kombınasyon olarak DISK X MARKA BALATA Y MARKA önerisinde bulunacak olan var mı bı kombin yapacak..

    Ayrıca bu dısklerde bılmem ne sogutmalı delıklı yok havayı suyu tahlıye eden modellerı mevcutmus.. spor kullanım yada performans urunu olmadan ama asırı basıtede kacmadan (Sonucta Fren sıstemı ABS den daha önemlı aracın canı ) orta kalıtede performansa yaklasan ekonomı(uzun ömurluluk) den de pek ödün vermeyen DİSK öneriniz olur mu?

    Bu disk değişimi esnasında ön arka disk balata komple mi değişmeli TECRUBELI YADA BU KONULARDA PRATIK BILGISI OLAN ARKADASLAR CEVAPLARSA SEVINIRIM. Tabikide fanlık yapmadan :) memnuniyet ve kıyaslama acısından...hatta ve hatta bunu makale tarzında yazan olursa cok makbule gecer uzun bır sure akıllarda soru kalmadan herkes ıhtıyac duydugu urunu tercıh edebılır sanırım.İlginize Tşk ederim..




  • wurtz kullanıcısına yanıt
    valeo ayrıca fransız menşeili marka bildiğim kadarıyla
  • lawnmower L kullanıcısına yanıt
    merhaba, size özel olarakta mesaj göndermiştim burdanda yazma gereği duydum...
    sanırım balata konusunda bilgi sahibisiniz... bikaç sorum olucaktı müsaade edersen... 2012 bmw 118 aracım var servis ön balata değişimi ve fren hidroliğine 1000 tl fiyat isteyince bende bi frenci arkadaşıma remsa marka balata taktırdım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.. senin düşüncelerini merak ediyorum açıkçası :) şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclusive866 -- 4 Ağustos 2015; 14:32:51 >
  • Eski bir Reno servis çalışanı, eski bir satış temsilcisi ve servis müdürü ile debriyaj balatası hakkında görüştüm. Diğer parçalar hakkında da fikir verir. Özetle sonuç şu:
    Valeo bir kaç kalitede üretim yapıyor. En iyisi araçların üzerinde gelenler ve yetkili servislere verilenler. İkinci kalite valeonun bayilerine(!) verdikleri. Üçüncü kalite veya sahte olanlar da piyasadaki parçacılarda olanlar.
    Yani eğer Valeonun orjinalini bulyorsanız alın yoksa diğer markaların orjinallerine bakmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hort olacak ama benim aracın balatalar değişim yapacağım.TRW ile Bosch arasında yarı yarıya fiyat farkı var.TRW Almalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LENCER L kullanıcısına yanıt
    Cayk cuyk öten fren sesi rahatsız etmeyecekse bosch alın.



    Ben çekemem diyorsanız trw alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Cayk cuyk öten fren sesi rahatsız etmeyecekse bosch alın.



    Ben çekemem diyorsanız trw alın.



    Teşekkür ederim TRW alayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende baya bir araştırma neticesinde FERODO kampana balatası aldım kargo bugün gelir... Sonuçlarını burdan paylaşırım ... Aracım Opel astra G bu markaya yoğunlaşırken ... Trw delphi ve bosh tan şikayetçi olan bir çok arkadaş gördüm .., özellikle aşırı ses şikayeti vardı ... Piyasada GM adı altında ucuza satılan balatalrında 2. Kalite olduğu söyleyenler vardı... MGA- ATE - marka tercih edin diyen arkadaşlar vardı ... Fiyatlar genelde aynı 3 aşşağı 5 yukarı...ATE biraz pahalı ... Bu aşamada FERODO yu tercih ettim inşallah yanılmamışımdır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.