Şimdi Ara

truva atıyedim..(win32/rootkit.kryptik.af)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar truva atı yedim.bugün laptopu açtığımda nod 32 win32/rootkit.kryptik.af truva atı algılandı silinemedi uyarısını aldım sonra bilgisayarı açıp kapadığımda güvenli modda çalışsın mı diye ekran geldi...diğer seçenekleri seçtiğimde bilgisayar açılmıyor.sadece güvenli modd kullanabiliyorum bilgisayarı...bu truva atını nasıl temizleyebilirim...yardımcı olursanız sevinirim...

• Güvenli kipte sisteminizi 1-2 gün geriye alın.Daha sonra antivürüs programınızı güncelleyin.
  • hocam bu sanırım rootkit sistem geryüklemeyle sorun çözülmüyor...başka bit öneriniz var mı?önerebileceğiniz bir program...yadımınız için teşekkrüler..
  • hımm ad-aware anti rootkit yükle scan et sil güvenli modda...
  • birde bunu dene
    ComboFix
  • Aynı virüsü bende yemiş bulunmaktayım. Üstelik bu virüs çalıştığım eczanede iki adet blg var ikisinede bulaştı. Nod 32 buluyor ama silemiyor. Sistemi geri aldım fakat ne çare silinmiyor. 15 gün ilerisine attım oradada aynı değişmedi. Combofix ile taratıyorum yine silinmedi. a-squaree free ile tarıyorm virisü sanırım buluyor siliyorum. Kapatıp açılırken sistem güvenli yada diğer modda açılmak istiyor açılmıyor. Olağan bölümünden girersem açılıyor ekranda yine bu sinir bozucu Truva atı beliriyor. Format atın demeyin eczane proğramı için şifre almam gerekir ki buda eczacımın haberi olsun istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olursanız minnettar kalacağım....

bu da resmin linki

http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.558320

truva atıyedim..(win32/rootkit.kryptik.af)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral27700 -- 13 Nisan 2010; 18:01:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.