Şimdi Ara

Trust Wireless Optical Mouse MI-4100 (Alayımmı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless Optical Mouse MI-4100 Kablosuz ve optical mouse 25 YTL'ye satılıyor. Bu fırsatı kaçırmayıp hemen almayı düşünüyorum ama bir sizlere danışayım dedim. Bu mouse hakkında bilginiz varmı veya firma hakkında. Yani Trust'a güvenebilirmiyim?

http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14301

Trust Wireless Optical Mouse MI-4100 (Alayımmı)

• trust markasını daha yeni duymaya başadım.ya ben geri kaldım yada teknoloji non stop devam ediyor.
    ilk bakışta güsel duruyor.yanlız bilinen markalar (microsoft,a4tech,logitech) alırsan herhangi bi arıza anında ugrasmassın.

karar senin..
  • speedyvg sana bişi sorcam kafam çok bulanık; x2 +3800 (manchester) mü ? yoksa +3700 (san diego) mü ? thg'nin incelemelerinde bazen +3700 baya fark atıyor x2 +3800'e.
  • Geri iade ettim mouseyi pilleri normal kalem pil olduğu için çok ağır ve kontrolsüz
  • ii yaptın,benim a4 tech te öyleydi.bereket hem ped enerjili hemde pilsiz kullanıom v şarjmış agırlıkmış herhangi bişi yok.

ben senin yerinde olsam 3700+ ile start alır daha sonra çift cekirdek ucuzladıgında o kısma dogru yol alırdım.kendimde öle yapıom ya..
  • microsoft,a4tech,logitech alırsan daha iyi olur gibime geliyor
  • mıcrosoft daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illa kablosuz derseniz logitech ten başka markalarla uğraşmayın. buna microsoft ta dahil.
  • Ya bu Pad Enerjili Nasıl bişey hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla sadece özel mouse pad üzerinde kullanabiliniyor. Yani artıları ve eksileri neler söyleyebilecek olan varmı. Birde marka ve model örnek gösterirseniz memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.