Şimdi Ara

Trust Tytan Aldım Ama Bozuk Sanırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese bugün linkteki ürünü aldım ve kurdum lakin hoparlörlerden birinin sesi diğerine göre düşük. Bu normal mi yoksa bozuk mu ?
    Sistem laptopa bağlı.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-17963-Tytan-2.1-Subwoofer-Set-Stereo-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,830315.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 19 Ekim 2014; 23:35:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgerger

Bozuk olabilir bulunduğun ildeki Media Markt'e götür bi baksınlar. Bende GXT 38 var öyle bir problem yok.

taksim demirörenden aldım yarın geri götürücem bozuk olan tek hoparlörü. umarım yeni bir tane ile değişim yaparlar yoksa iade talebinde bulunucam. resmen ucuz etin yahnisi durumu. biraz daha düşük seviye logitech alsaydım sorun çıkmazdı büyük bir ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantonya

teşhir ürünümü 0 kutusundan alsaydın

yok bir sürü kapalı kutu arasından aldım. para iadesi yapacaklar yarın götürdüğümde. kafamda şu var her ne kadar watt olarak düşük de olsa logitech kalitesi sonuçta, bu sistemi önerir misiniz ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-Z523-Stereo-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,827303.html?langId=-14

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben piazzaya gittiğimde bütün teknoloji marketlerini gezdim trust ve z523 vardı ama z523 bassı resmen fiyat etiketini titretiyodu trustta öyle bir şey yoktu
    Hocam bende Media Markt'de bakmıştım almaya karar vermeden önce, bana göre de ne ses kalitesi var Logitech'te ne de bass kalitesi. Fazla seste Logitech ses kalitesini bozuyordu. Baktığım modeldeki tek avantajı estetik olarak daha hoş görünmesiydi. Tabi zevkler ve renkler değişebilir. Ben sadece fikrimi söyledim.
  • z523 güzel sistem bassları etkili trusttan ! sana diyorum ikisini son seste dinledim logitech altındaki fiyat etiketi plastikten titretiyodu resmen hava üfler gibi az buzda değil trustta sadece 1+1 hoparlörde duydugum aldıgım sesi duydum :D

Ben de 2 hafta kadar Trust tytan 2+1 aldım fakat eve getirmemden birkaç dakika sonra sanki elektrik ses sistemine kesik gidiyor gibi bir durum oldu. Musluk damlaması gibi pıt pıt pıt pıt diye sürekli açılıp kapanmaya başladı aygıt ve hemen gidip yenisi ile değiştirdim.

Geçen hafta bir elektrik kesintisi sonrası yeni sistemde de aynı şey oldu fakat prize takılı ve açık halde bekledim, 5 dakika kadar sonra kendi kendine düzeldi.

Bugün yine bir elektrik kesintisi olmuş ve eve geldiğimde yine aynı halde buldum lakin bu defa düzelmiyor. Bu tür şeyler neyden kaynaklanır, nasıl çözülür, genellenebilir sorunlardan mıdır, bir bilgisi veya tecrübesi olan var ise dinlemek isterim, teşekkürler =)
    KARDEŞİM BAK M3500 TRUST TYTAN 2.1 KULLANMIŞ BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM M3500 İNTERNETTEN GELDİ KURDUM DİNLEDİM SESİ PSİKOLOJİMİ BOZDU AYRİYETTEN SİSTEM AKŞAMA AÇILMAMAYA BAŞLADI POWER TUŞUNA BASIYOSUN AÇILMIYOR NEYSE Bİ 30 KERE AÇ KAPA YAPTIM EN SONUNDA AÇILDI VOLUME İLE OYNADIM YİNE GİTTİ. BU FORUMDA DA5000PRO KULLANAN BİRİSİNDEDE AYNISI OLMUŞ. TRUST TYTAN MEDIAMARKTTAN ALDIM KEŞKE Z523 ALSAYDIM DİYORUM AMA SUBWOOFERI HOŞUMA GİDİYOR UYDULARIDA PEK FAZLA DEĞİLDE TRUSTTA AYNISINI YAPTI POWERA BASIYOSUN AÇILMIYOR SÜREKLİ AÇ KAPA YAPCAKSIN GÜÇ GİTMİYOR BUNUDA MEDİAMARKT MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE PRİZE TAKTIK DENEMEK İÇİN ORDA DENEYEN ABİ GİTTİ YENİSİNİYLE DEĞİŞTİRDİ.
    NOLDU KARDEŞİM NE YAPTIN ? BENDE AYNI DERTTEN MUZDARIBIM BU 2.GİTMEM OLACAK ORAYA BU TRUST NE DANDİK HOPARLÖR ... LAPTOPUMA TAKILI AMA ARADA LAPTOPUMUN SESİNİ DUYMAK İÇİN JACKI CIKARIYORUM O DERECE !! BİR KERE LAPTOPUM DTS DESTEKLİYOR:) LAPTOPUMUN HARICI HOPARLÖRLERİ KÜÇÜÇÜK BİŞEDİR GÖREMİYOSUN TABİ. TRUST KOCAMAN BİRŞEY AMA BASSLARI AYNI FORUMDA BUNU SÖYLİYEN BİRİ DAHA VAR TAHTAYA VURURMUSSUN GİBİ BASSLAR FOS. TİZ MİD DE AYNI O DERECE. LAPTOPDA DİNLERKEN DAHA EĞLENİYORUM DAHA MUTLU OLUYORUM. ÇIKARDIĞI VERDİĞİ SESLER DAHA İYİ LAPTOPUMUN.
  • Abi Trust bana özel ürün üretmedi ben neden %40 seste kapı camlarında titreme alıyorum Bu arada Trust'ın akım koruyuculu prizini aldım onu kullanıyorum bilginize :) Birde bendeki model GXT-38 ondan da olabilir belki

NOLDU KARDEŞİM NE YAPTIN ? BENDE AYNI DERTTEN MUZDARIBIM BU 2.GİTMEM OLACAK ORAYA BU TRUST NE DANDİK HOPARLÖR ... LAPTOPUMA TAKILI AMA ARADA LAPTOPUMUN SESİNİ DUYMAK İÇİN JACKI CIKARIYORUM O DERECE !! BİR KERE LAPTOPUM DTS DESTEKLİYOR:) LAPTOPUMUN HARICI HOPARLÖRLERİ KÜÇÜÇÜK BİŞEDİR GÖREMİYOSUN TABİ. TRUST KOCAMAN BİRŞEY AMA BASSLARI AYNI FORUMDA BUNU SÖYLİYEN BİRİ DAHA VAR TAHTAYA VURURMUSSUN GİBİ BASSLAR FOS. TİZ MİD DE AYNI O DERECE. LAPTOPDA DİNLERKEN DAHA EĞLENİYORUM DAHA MUTLU OLUYORUM. ÇIKARDIĞI VERDİĞİ SESLER DAHA İYİ LAPTOPUMUN.

ürünü iade edip logitech z-523 aldım ve oldukça memnunum. baslar, tizler, kablo yapısı falan her şeyi ile çok çok daha kaliteli bir ürün, tavsiye ederim.
  • Akım koruyuculu priz derken işemi yarıyor? Bak Onu Z523'dede alırsın. Gxt38,Tytan dinlemiş biri olarak söylüyorum. Gxt38 hakkında biri dediki tytan ile aynı ses ve bass çıkartıyor fakat tasarımı farklı hatta bir sitede tytan gxt38 den daha pahalı:) Z523 öyle bir sistem ki Z906 ile aynı bass performansını verdi bana kalırsa Resmen Fiyat etiketini titretiyordu Tytanda öyle birşey göremedim. Benim evdede yarı seste camlar titriyor ama zaten camlar pimapen olsa gücü yetmez
  • quote:

süper bi haber bu bende fırsat kolluyodum demek seninkini değiştirdilerse benimkinide değişirler 11 kasımda aldım ne dedin adamlara internettenmi aldın yoksa

ürünün bozuk olduğunu ve iade yapmak istediğimi söyledim, onlarda tamam dedi ve iade aldılar. Hatta deneyceklerdi ürünü ama sonra vazgeçtiler
    Yalnız kutunun sağlam olması gerekiyor ve eksiksiz olmalı kitapçıkları falan.
    Taksim şubesinden aldım ürünü.

Bu arada z523 mağazada 280, webde 225 liraydı, onu webden aldım.

• Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Kartla aldık iade yapılması için kartıda vermem lazım değil mi ? kartın sahibi şuan baya uzağımda:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.