Şimdi Ara

Trundle,Renekton veya Olaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bir solo tp da oynayacağım bir hero alacağım yanlız solo topda iyi arkadaşlarımızın tavsiyesini almam gerekiyor.

Trundle Renekton ve Olaf düşünüyorum hangisi Late game'de daha tanky daha fazla hasar verir

Yani bana göre bi solo şampiyonunun Late game de hem vurması hemde tanklaması gerekiyor

önerileri bekliyorum

• Daha Salı günü Olaf ile derecelide Quadra attım. Çoğu champı counterlıyor iyidir. Renekton da iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saglam bi olaf oyuncusu combatlarda rakip adc veya apc'ye nefes aldırmaz, tek başına kesebilir.

Ulti + Ghost bas sonra hem tanklarsın hem kesersin
  • trundle birnevi counterpick , renekton safe pick aynı geçen sezonki shen ,olaf ise rakip adcyi rahatça keser tek ad itemiyle.
    ben trundle öneririm Time To Troll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blca

trundle birnevi counterpick , renekton safe pick aynı geçen sezonki shen ,olaf ise rakip adcyi rahatça keser tek ad itemiyle.
    ben trundle öneririm Time To Troll.

Peki bir trundle ile olaf karşı karşıya gelse ve eşit seviyede oyuncu olsalar jungle hariç 1v1 de kim üstün olur?
  • Renekton+Magma Renekton

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRUNDLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soloya yeni başlayacağın için başlangıç olarak Renekton öneririm, diğerlerini beceremezsin kolay kolay.
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    kangal alır.
    trundle alıyor ama trundlenin karşıında ilk randuinin alt zırh itemini çıkarsa olaf üstünlüğü eline alabilir.
  • Renekton derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.