Ayrıca söyliyim e skilini şöyle milimetrik bi farkla adam duvarın yanından geçerken duvarla sizin duvarınız arasına sıkışınca duvar öyle bi sıkıştırıyor ki duvarın o tarafı kapanıyor,char otomatik duvarın öbür tarafından dolaşıyor bazen o zaman adam flash harcamak zorunda kalıyor.Sonra gelir bi tane daha gank attınız mı alırsınız killi.Ayrıca Botla bile jungle yaparsınız denenmiştir 380 ms+w skiliyle beraber 420 civarı ms ile 3-4 levelda çok sağlam ganklanıyor.
Kesinlikle almaya değer. Ilk aldığım champlerden birisidir kendisi ve hiç pişman olmadım.
Solo top için alınabilir bence jungleda çok güclü olmuyor ama solo topta kasarsa late gamede baya güçlü oluyor bence jungleda kasmak lanede oynayanlarada bağlı biraz kimi çıkar lanei itme minionsları çalma falan diye triplere girebiliyor o yüzden ben jungleda rammus,skarner,lee tercih ediyorum çok kasmasada early gamede gankleri çok güçlü latedede iş yapıyorlar baya.pantheonlada baya güzel oluyor aslında oddone oynuyordu bi aralar deniyim dedim gayet güzel tavsiye ederim.
Yetenekli ellerde çok iyi gankler attığını biliyorum. Ben ultisini beğenmediğim için oynamıyorum şahsen daha iyi ulti olabilirdi. (Bana göre.)
Oyundaki jungle'a elverişli çoğu şampiyona sahibim. Genelde jungle oynarım takımda. Trundle iyidir, zevklidir ama gank atması biraz zordur. E'si dışında CC'si yoktur ve onu da tam tutturamazsanız o adamı yakalama ihtimaliniz kalmıyor artık. Tek damage vuran skill'i Q ve o da çok fazla vurmadığından dolayı pek bir işe yaramıyor ganklerde.
Hiç solo top denemedim ama pasifi ile çok etkili olabileceğini düşünüyorum ben.
İlham verecek bir yorum aradım.Bende uzun süredir almayı düşünüyordum.Ama aradığımı burda da bulamadım.Jungle bir çok adamla oynadım.Lee sin,Nocturne,Udyr,Warwick,Shaco,Nunu bunlara nazaran biraz daha zayıf gibi hissetmekteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme