Şimdi Ara

Truecaller Chat deneme sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil platformların popüler numara tanıma ve çağrı engelleme uygulaması Truecaller, entegre bir sohbet özelliğini devreye alıyor. Kullanıcılar SMS haricinde de artık birbirleriyle sohbet edebilecekler.


     


    Trucaller Chat neler sunuyor?


     


    Trucaller Chat adındaki yeni özellik pazardaki diğer sohbet uygulamaları ile benzer fonksiyonlar sunuyor. Metin tabanlı sohbet, medya içeriklerinin paylaşımı, SMS ve sohbet arasında otomatik geçiş imkânı bunlar arasında. Görsellerden bir görüntülü görüşme fonksiyonunun olduğu da anlaşılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Yerli geliştiriciden vahşi batı oyunu

    Truecaller Chat bunun haricinde farklı bir özellik daha sunuyor. Özellikle Asya kıtasında eleştiri konusu olan sahte haberlerin sohbet gruplarında yaygınlaşmasına karşı bir koruma aracı entegre edilmiş. Kullanıcılar sahte olduğunu düşündüğü bilgileri veya haberleri şikâyet edebiliyor.


     


    Mobil dünyada belirli uygulamalar hakimiyet kurmuş durumda ve bunların arasında kendisine pay bulabilmek oldukça zor. Truecaller büyük kullanıcı kitlesinin bu noktada avantaj olabileceğini düşünüyor. Truecaller Chat özelliği hali hazırda Truecaller uygulamasının beta kullanıcılarına dağıtıma başladı. Google Play üzerinde güncellenmesinin ise yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.


     







  • Bizde yasaklı (en azından google play üzerinden ) olduğu için bizi ilgilendirmeyen haber

  • Aptoide'de olduğu için bizi hala ilgilendiren haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKREM71 isimli şahıs sanırım telefon hiç kullanmıyor telefon mağazalarında engelli ve yasaklı program listesinde oldukça uzun bir zamandır. Şu haberleri lütfen işini bilen biri denetlesin artık YASAK olan bir şeyin REKLAMINI yapmak ne kadar mantıklı ?

  • Bu uygulamayı tek kullanma amacım bilinmeyen numaraları bulması. Diğer özelliklerle gereksiz yere şişiriyorlar uygulamayı. Bu yüzden alternatif uygulamaları da deniyorum şu aralar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParaMounT99229

    EKREM71 isimli şahıs sanırım telefon hiç kullanmıyor telefon mağazalarında engelli ve yasaklı program listesinde oldukça uzun bir zamandır. Şu haberleri lütfen işini bilen biri denetlesin artık YASAK olan bir şeyin REKLAMINI yapmak ne kadar mantıklı ?
    Bunun listesi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama birden açılmamaya başladı ve markette bulamadım. Sebebini bilen var mı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.