Arkadaşlar Trt spor kanalı açma hazırlığında olduğunu hepiniz duymuşunuzdur hatta trtspor.net.tr adresinide almışlar. Geçenlerde bir bakanda açıklama yaptı yeni süperlig ihalesini almak için trtnin çok istekli olduğunu belirtti. Bunları göz önüne aldığınızda trtspor.com için ne kadar verilir? İlgili haberler aşağıdaki linklerde vardır.
eft bu haberleri bende takip ettim. domain içinde kotu dıyemem. oncelikle trt bu domaını almaz fakat x y kişileri çin alınabilir bir domaindir. fiyat olrakta su rakam eder demek doru olmaz,para kazandırır sana ama cok ta buyuk umutlar besleme. ii sanslar
Eğerki trt yeni bir kanal açarsa çok büyük ihtimal adı trt spor olacaktır.. Böylesi bir durumda domainini direk alırlar.. Bir süre bekle eğer öyle bir kanal açılırsa çok iyi fiyata elden çıkartabilirsin..
bence trt bu domain onun ıcın kullanıslı olsada bu domaını almaz,ayrıca trt com uzantılı domainde almaz,yanı net tr den vazgecmez. eger trt com uzantıyı alacak olsa net.tr yı alırken zaten alırdı. trt net tr yı ocak 15 te almıs,arkadas com uzantısını 7. ayda almıs. benım gorusum bu domaını trt dusunmez. ama trtspor.com domaının potansıyelı var. eger bu portal ugras verılıpte var edılırse hem trt ıcın sansı olabilir hemde farklı kısılerce gelır elde edılır. !
Şöylede düşünmek gerek.. Böyle bir kanal açıldı trafiklerini göz önüne alırsak her halükarda ülkemizde .com domainler daha çok hit alıyor.. Trt sporun sitesine girmek isteyen bir kişinin ilk denemesiwww.trtspor.com olacaktır.. Ben bu konuda iddalıyım direk girişte trtspor.com üstte olur ancak Arama yoluyla girilenlerde kesinlikle trt'nin resmi sayfasının önüne geçilemez.. Bahsedilen sayfa ciddi hitler aldığında, raporlar detaylı şekilde trt ye gönderildiğinde ya da trt bunun farkına vardığında kayıtsız kalmaz diye düşünmekteyim ben de..
arkadaşlar size şöyle bir örenek vereyim bir de mesela trtnin çocuk kanalı var trtçocuk ismi altında.www.trtcocuk.com adresine girdiğinizde sizi trtnin kendi net.tr adresine yönlendiriyor. aynı şeywww.trtbelgesel.com içinde geçerli. yani böyle bi durum olabilir.