Şimdi Ara

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
9.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRT Devlet kanalı olduğu sürece "Premium" ismi ile bir abonelik başlatamaz.
    805 sayılı kanuna göre TRT böyle bir isimlendirme yapamaz vatandaşın vergileriyle kanunlara muhalefet edemez. Yapıldığı taktirde başta genel müdürleri olmak üzere sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.
  • Bedava ama saat başı reklamlı deseler gider sırf bunlara inat SS izlerim
  • her kanaldan milleti öpmeye devam
  • Fiyat makul bence 1 paket sigara parasi..en azından exene talim olmayacağız ve reklamsız bakicaz bunada şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 20 Ağustos 2024; 20:15:58 >
  • Sanki Bana netflix suna bak bedava verse izler miyim acaba 1 kurus gitse haram ederim o derece.Kaldiki alternatif yayinlarla isimizi zaten goruyoruz yabanci macida git oy veren gurbetçiye sat para bok onlarda.

• Trt elektrikten, cep telefonlarından, arabalardan her şeyden bandrol vergi vb alirken, bizden abonelik için para isteyemez

Çok net bakın kuruluş amacından sapmış.

O zaman o vergileri kessinler
  • Yayın kalitesinden bahseden yok.

Tüm yabancı yayıncılar 4K veriyor, HDR veriyor bizimkilerin ne verdiği belli değil ?
  • Açıldı üyelik.

TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte Tabii Premium fiyatı ve içerikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizBakk -- 20 Ağustos 2024; 20:47:24 >
  • Zaten vergi veriyoruz ? gelecek seçimde TRT kim özeleştiri ise oyum ona

• Asgari ücret 17 bin ₺ ama 3-4 tane platforma üye olman lazım maçları izlemek için peh
  • İnat box a devam
  • Vergilerimizden milyon dolarlar cukkalayan o TRT,birde yıllardır zarar eden bir kuruluş.Demekki hükümet yandaşları içini güzel boşaltıyorlar.Verdiğim vergiler tüm kuruşuna kadar haram zıkkım olsun.
  • Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

sen öyle zannet maaşlı trolliçe...

• Zaten yurt dışındakiler için ücretliydi.yurt içinde ise ücretsiz reklamlıydı . Bunu VPN kullarken farkettim . Yurtdışı ip ile üyelik istiyordu normal ip ile girince bedavaya devamdı . Demekki dediklerini yaptılar herkese ücretli hale getirdiler .
  • Exxen de Kalaydı Acun Üyelik Ücretini Aylık 500 TL Yapaydı. Millet O Zaman Rahat Eder ve Şuan da Yaşanan Bu Tartışma Olmazdı.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Size Katılıyorum. Exxen Az Küfür Yemedi. Çabuk Unutuyorlar.
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Hiç Sormayın Adam Akıllı Spor Yayınları İzlemek İçin 3 Platforma Üye Olmak Gerekiyor...
  • geldi gelmekte olan

• 100 TL. Neyini Tartışıyoruz. Anlamıyorum. Ortalık Siyaset Meydanı Olmuş...
  • Ya her gördüğü yorumun altına trol diye yorum yazan sizler için harbi çok üzülüyorum. Git bak DH'deki diğer yorumlarıma, sosyal medya hesaplarıma vb. Hiçbirinin kullanıcı adı burada gördüğün ismimden farklı değil. Eleştirmediğim görüş ya da siyasi parti yok. Devlet tarafından kurulan bir TV kanalının propaganda yapması dwğil mesele, izlediğiniz ya da okuduğunuz yayınlarda, haberlerin sizin kara kaşınıza bakılarak tarafsız sunulduğuna inanıyorsunuz. Sonra iktidar yanlısı diğerine darbeci, mualifler de diğerlerine trol, birilerinin uşağı falan diyor. Peki soralım, bana itham ettiğin 'troliçe' sözcüğünü ilk hangi yayından ya da X kullanıcısından duydun? Türkiye'nin özetisiniz hepiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.