Şimdi Ara

TRT HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TRT Dünya Kupası maçlarını HD yayınlayacakmış. Acaba ne gerekiyor TRT'nin HD yayınını izlemek için?

• High definition televizyon ve HD uydu alıcı
  • Ben izleyemiyorum yazıyorum frekansı vs. gözükmüyor sinyal almıyor.
  • X kare'nin dediği doğru. Ancak TRT yayın haklarını sadece Türkiye toprakları için aldığından dolayı uyduda ekranı karartacak. Dünya Kupası Maçlarını TRT'den HD olarak izlemek için Teledünya veya HD-Smart sahibi olmak gerekiyor.

Teledünya bildiğimiz Kablo TV'nin HD platforma aktarılmış versiyonudur. İçinde TRT HD de dahil olmak üzere birkaç HD kanal bulunmakta. Pek bilgim yok ama onun özel bir uydu alıcısı var sanırım. O alıcıyı alsanız bile aylık 10TL gibi bir ücret ödüyorsunuz. (Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.)

D-Smart'ta ise 24 ay taahhüt verirseniz aylık 30TL'ye Aile Paketi+HD Paket'e sahip olabilirsiniz. Taahhüt vermek istemiyorsanız her ay için 44TL ödemeniz gerekiyor.

Bildiğim en ucuz yollar böyle.
  • HD uydu alıcı dediginiz nedir? Uydudan şifreleri yayınlanacak diyolar olay nedir? =)
  • hd kablolu tv 5 TL fln daha pahaslıymış galiba normal kabloludan eve gelen televizyoncu demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

HD uydu alıcı dediginiz nedir? Uydudan şifreleri yayınlanacak diyolar olay nedir? =)

Bildiğimiz uydu alıcının HD yayın aktarabilen hâlidir.

Evet. TRT HD dünya kupası maçlarını şifreleyecek. Ama bu TRT'nin kendi insiyatifinde olan bir şey değil. Dünya kupası maçlarını HD olarak izleyebilmeniz için TeleDünya veya HD-Smart gerekiyor. Yukarıda biraz daha detaylı anlattım.

@Redden:
    Açıkçası benim de pek bir bilgim yok TeleDünya konusunda. Kablo TV bizim burada olmadığı için ben daha çok D-Smart'la ilgilendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 9 Haziran 2010; 19:56:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRT 4K Samsung TV ayar
    9 yıl önce açıldı
    HD yayınlar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

X kare'nin dediği doğru. Ancak TRT yayın haklarını sadece Türkiye toprakları için aldığından dolayı uyduda ekranı karartacak. Dünya Kupası Maçlarını TRT'den HD olarak izlemek için Teledünya veya HD-Smart sahibi olmak gerekiyor.

Teledünya bildiğimiz Kablo TV'nin HD platforma aktarılmış versiyonudur. İçinde TRT HD de dahil olmak üzere birkaç HD kanal bulunmakta. Pek bilgim yok ama onun özel bir uydu alıcısı var sanırım. O alıcıyı alsanız bile aylık 10TL gibi bir ücret ödüyorsunuz. (Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi.)

D-Smart'ta ise 24 ay taahhüt verirseniz aylık 30TL'ye Aile Paketi+HD Paket'e sahip olabilirsiniz. Taahhüt vermek istemiyorsanız her ay için 44TL ödemeniz gerekiyor.

Bende kanald ne diye haberlerde trt nin hd yayınına atıfta bulunuyor diyordum.M.Ali Birand yüksek çözünürlükte farkı gerçekten iyi anlıcaksınız diyerek baya gaz veriyordu.Dememkki bu yüzden dolayı trt nin hd yayınını doğan medyası övdü.Yani d-smart ayağına bunu yaptı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

X kare'nin dediği doğru. Ancak TRT yayın haklarını sadece Türkiye toprakları için aldığından dolayı uyduda ekranı karartacak. Dünya Kupası Maçlarını TRT'den HD olarak izlemek için Teledünya veya HD-Smart sahibi olmak gerekiyor.

Bende kanald ne diye haberlerde trt nin hd yayınına atıfta bulunuyor diyordum.M.Ali Birand yüksek çözünürlükte farkı gerçekten iyi anlıcaksınız diyerek baya gaz veriyordu.Dememkki bu yüzden dolayı trt nin hd yayınını doğan medyası övdü.Yani d-smart ayağına bunu yaptı..

Aslında TRT, Digiturk ile de anlaşacaktı ancak Digiturk'ün uydusu olan Eutelsat W3A Fransa merkezli olduğu için bir bedel ödemesi gerekiyordu. Sanırım bu yüzden anlaşamadılar. Doğan da fırsatı kaçırmadı işte...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.