Şimdi Ara

TRT Haber spikeri rezil oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göçmen çocuklar mutfakta haberinı anons ederken turkıyede 1 milyon 600 bin surıyelı var ama 3 milyon 500 bin diye abartırlar dedi. Sonrasında ise cok aferdersnız duzeltıyorum 3,5 milyon sureyelı var bunların 1 milyon 600 bini çocuk dedi ve rezil oldu. (Saat 23:51 de haber programı trt haber kayıt alabilirsiniz)

Haber içeriğindeki Suriyeli çocuklarında anadili gibi Türkçe konuştuklarını gördüm. 3 çocuk yapmamıza gerek kalmamış köleler yetişiyor. Maşallah hamdolsun

Haber içeriginde İzmirli Üniversite öğrencilerinin surıyelı cocuklara kurabıye yapmayı öğretmesınden bahsediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali9949 -- 26 Kasım 2018; 23:59:38 >

• arkadaslar bu sunucuların nasıl yanlı ve algı alıp haber sunmaya zorlandıklarını ve beyınlerının yıkandıgını goruyorsunuz. Bır tur hipnoz yapılmıs sanırım bu devlet baskanlarına ve mılletvekıllerıne de yapılıyor olabılır. Adam resmen dogruyu yalan olarak beyan ettı sonra da dogru oldugunu okudu hiçbirsey yokmus gibi tepksıız devam ettı nasıl bir ılac mı verıyorlar bu ınsanlar ne hale gelmıs
  • TV deki haber kanallarının hepsi iktidar yalakası oldugu ıcın haber ızlemıyorum uzun zamandır. Hele hele ahaber,akit,trt,ülke tv, habertürk, tgrt vs. gibilerini hiç izlemiyorum. Cnn ve Ntv bile gerçekleri konusmuyor, ulkenın sorunlarından bahsetmıyorlar. Sanırım bu kanallar satılmıştı aylar once.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.