Şimdi Ara

TRT Dinle uygulamasından ses dosyası indirilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TRT Dinle uygulamasında dinlemek istediğim iki adet radyo tiyatrosu var. Ben bunları TRT Dinle'nin youtube kanalından indirip internetsiz telefonumda dinliyordum. TRT Dinle maalesef bu iki oyunu youtube kanalına yüklenmemiş. Acaba TRT Dinle uygulamasından bu iki oyunu indirmenin bir yolu var mıdır?

Bilen varsa aydınlatabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İDM indir TRT dinle'nin web sitesinden aç o tiyatroyu indirme seçeneği çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feysbuk -- 31 Mayıs 2025; 20:57:50 >
  • Feysbuk kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkürler.

Internet Download Manager ücretsiz mi hocam? Bir de program TRT Dinle'deki dosyaları görüp indiriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

İlginiz için teşekkürler.

Internet Download Manager ücretsiz mi hocam? Bir de program TRT Dinle'deki dosyaları görüp indiriyor mu?

Deneme süresi sanırım 15 gün sonrasında ücretli. Masaüstü sitesinden %90 her ses içeriğini veya videoyu görür indirme seçeneği sunar. Youtubedan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feysbuk -- 31 Mayıs 2025; 23:11:4 >

Denemediysen emin olma genelde böyle güvenlikli siteler 120 kb lık yüzlerce part gibi stream ediyor inmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyesa541997

Denemediysen emin olma genelde böyle güvenlikli siteler 120 kb lık yüzlerce part gibi stream ediyor inmiyor

Denedim eminim. Kafana takılan bir şey olursa sor öğreteyim.

He iyiymiş o zaman

Mümkün mü bilmiyorum da bu storytel olsun netflix olsun oralardan iniyor mu onun da yolu var mı

Mümkün ya da değil demen yeter nasılı anlatmasan da olur hocam çünkü bir ara baya uğraşmıştım olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Teşekkürler. Deneyeyim bende olmazsa buraya yazarım.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Sildim idm'yi.

Oldu hocam teşekkür ederim. Epey kolay oldu hatta ve çok hızlı indirdi. İşim bitince programı pc'den kaldırdım. Herhangi bir ücretlendirme olmaması için yapmam gereken başka bir şey var mı? Programı kaldırınca bir sorun olmaz sanırım. Bu işlerin biraz cahiliyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.