Şimdi Ara

TRT 4 DEKİ RESSAM'A NE OLDU BİLEN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel sanatların resim bölümünde okuyan arkadaşlarımın hepsi onu eleştirir ve aslında ne kadar kötü resim yaptığından, kötü örnek olduğundan falan bahsederlerdi. bense yaptıklarını çok beğenir ve fırsat buldukça izlerdim. gerçekten yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi adam öyle bir resim yapardı ki, hani azcık uğraşsam ben bile yapabilirmişim gibi gelirdi. bence sanatı insanlara sevdiren değerli bir insandı. öldüğünü duyduğuma üzüldüm. mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efrasyab

güzel sanatların resim bölümünde okuyan arkadaşlarımın hepsi onu eleştirir ve aslında ne kadar kötü resim yaptığından, kötü örnek olduğundan falan bahsederlerdi. bense yaptıklarını çok beğenir ve fırsat buldukça izlerdim. gerçekten yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi adam öyle bir resim yapardı ki, hani azcık uğraşsam ben bile yapabilirmişim gibi gelirdi. bence sanatı insanlara sevdiren değerli bir insandı. öldüğünü duyduğuma üzüldüm. mekanı cennet olsun.

evet ben bu noktaya dğinmemişim o kadar basit gelirdi ki o süper çizimleri ben bir tual yapmıştım kendim yağlı boya falan almıştım ama öyle kaldı..
  • kardeşim öldüünü bilmiyoduk torpaağı bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 16 Aralık 2005, 17:43:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: horikos

ne olduysa iyi olmuş

Ayıp bee Utan ölmüş adamın arkasından.!
  • quote:

apo ölüncede aynı şeyimi dicen

ulan ne adamsın yaaa
  • quote:

apo ölüncede aynı şeyimi dicen

Ne alaka Aponun allah belasını versin bu adam kaç kişinin canına kıymış ki Allah allah
  • buda abuk subuk resimler yapıp sinirlerimi bozuyodu kıl oluyodum
  • quote:

buda abuk subuk resimler yapıp sinirlerimi bozuyodu kıl oluyodum

kardeşim bu kadar insan seviyo sen beğenmiyosan izlemessin .
  • toprağı bol olsun iyi ressamdı, resim yapmayı ondan ogrenmiştim walla guzel resimler yapardı. bi ara yavru bi sincap bulmuştu yaralı, ona bakmıştı programa getirirdi ahh be, allah rahmet eylesin.
  • izlemiyodum zaten 1-2baktım kıllandım bi dahada izlemedim adama ne olduğuda umurumda bile diil
  • neyinden kıllandın , güzel olan seyler karşı bir kastınmı var?
  • bi ara beyaz onun taklidini yapıyodu güzeldi
  • Allah rahmet eylesin.cok güsel ciziodu rahmetli

programı ilk izledigimde.bune be adamı ressam die koymuslar dedim baslarda.biras 5 dk sonra resmi ne hale cevirdi.adam cok iiydi yaw
  • TOPRAĞI BOL OLSUN. ADAM BADANA FIRÇALARIYLA NE GÜZEL AĞAÇLAR DAĞLAR TEPELER YAPIYODU. DENK GELDİKÇE BÜYÜK BİR BEĞENİYLE SEYREDİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Ne yazıkki 95 yada 96 yılı gibi vefat etti (kanser)

evet öldü.ama oğlu devam ediyomuş ben öyle duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest5555 -- 16 Aralık 2005, 20:43:56 >
  • öldüğünü zaten biliyordum ama şimdi başlığı görünce bir daha üzüldüm... velhasıl neşeli bir sanatçıydı,toprağı bol olsun...
  • o adam öldü dikkat ederseniz sonlarında 1990 yazıyor hani biterken credits var ya ondan
  • yaw arkadaşlar nasıl ölür bu adam biz onca sene ölü bi adamımı izledik yazık oldu
  • İNSAN Bİ GARİP OLUYOR DEĞİLMİ ADAM ÖLÜ ÇIKINCA,

Ben bundan 30 sene sonra belkide ölü bir grupun benim duygularıma tercüman olan müziklerini dinliyeceğim.

Düşündürücü ve üzücü bir olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: rubins31

toprağı bol olsun

osmanlılar toprağı bol olsun lafını normalde , yabancılar için kullanırmış , toprağı bol olsunda çıkamasın altından diye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.