Şimdi Ara

Troy'dan ÜniKart üyelerine özel 1.000 TL indirim kodu! ( CarrefourSa'lıya özel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troy'dan ÜniKart üyelerine özel 1.000 TL indirim kodu!

FORMU DOLDURUN, ekstra 1.000 TL indirim kodu kazanın!

Kampanya Koşulları

• Kampanya kapsamında öğrenci ve öğretmenlere özel MacBook Air modellerinde 8.000 TL, MacBook Pro modellerinde 10.000 TL eğitim indirimine ek formu dolduranlara ekstra 1.000 TL indirim kodu ve tüm aksesuarlarda geçerli %10 indirim kodu sunulmaktadır.
    • 8.000 TL ve 10.000 TL eğitim indiriminden faydalanabilmek için öğrenci veya öğretmen belgesinin ürün detay sayfasında ilgili alana yüklenmesi gerekmektedir.
    • 1.000 TL indirim kodu ve %10 aksesuar indirimi kodundan faydalanabilmek için yönlendirilen Troy form sayfasında formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir
    • Form doldurulduktan sonra indirim kodları e-posta adresine iletilecektir.
    • Kampanya kapsamında verilecek olan indirim kodunun kullanım süresi bir ay olacaktır.
    • Kampanya, iPad A16 128 GB ürünü için geçerli değildir.
    • Kampanya kapsamında verilecek kodlar Troy mağazalarında ve troyestore.com’da kullanılabilir.
    • Kampanya süresince, kampanya kapsamındaki indirimlerden bir defa faydalanılabilir.
    • Kampanya stoklarla sınırlıdır ve Artı Bilgisayar A.Ş (Troy) kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    • Bu kampanyaya katılarak; öğrencilik bilgilerinizin, kampanyayı düzenleyen şirketle, sadece kampanyanın vaatlerinin getirilmesi amacıyla paylaşılmasına onay vermiş olursunuz.

Troy'dan ÜniKart üyelerine özel 1.000 TL indirim kodu! ( CarrefourSa'lıya özel)www.troyestore.com
    CarrefourSA'lılara özel 1.000? Kupon veya %10 İndirim İçin tıklayın | Troyestore
    https://www.troyestore.com/carrefour-uyelerine-ozel-kampanya?utm_source=carrefour&utm_medium=website&utm_campaign=unikart_egitim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.