Şimdi Ara

Troy daki EN İYİ CHAR KİMİN ?? İSİMLER... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar troy da hi_1 ı gören oldu mu ? en son BROTHERS guild inde idi...o ii bir char dı :P =) eger gören warsa suan ki lwl ini öğrenebilr mym =?
  • FULL METALL ODA cok iyi bir adam ondan sonra kuzeyli turkk oda cok muhtesem bir adam birde hic mi hic deismem oda cok muhtesem bir adam metcan lvl 73 dha yeni oldu :)
  • Troydaki en kral char Kumsall2 dir önder abinin charıdır. full str kimse dokunamıyo desek yeridir

LORD : Kumsall2
  • beyler yeter artık acmayın bole topicler gidin oyununuzu oynayın sizene en guclu kım kasın kasın kasın
  • umbaba ya cevap o char benimdi ve melez di şimdi texas guildindeyim lvl im 61
  • EGER Bİ İNSAN İNT VE COLD-ELEKTRİK-ATEŞ SKILLERİNİ MSX YAPARSA O İNSAN 3 70 2 DK YIAKR GRANTİSİNİ VERİM
  • gecen gun dowhang önlerınde pvp yaparken metayı gordum th,ef hunter kapışması yapıyolardı meta yatıyo kalkıyo yatıyo kalkıyo adamlar artık kafa buluyolar go meta go isyatur diye ZeeM bu ara senı unuttuk senın soyuldugunu dun gibi hatırlıyorum . elindekı sos +5 sanırım guzel daha dun canavar cıkartıyodunuz hatta sana ıtem dusmustu snaketr ile birlikte. ''BU ADAMLA PARDON BU KIZLA KAPIŞI DunGNugyeN (ERKEKTİ KIZA DÖNDÜ)''
    F_U_C_K_E_R HEP YATIYOR DiKMeN de sağlam bide bi char var cold blade carkox . ilerde oda ıyı olcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 26 Kasım 2006; 16:32:39 >
  • Luis_Fiago

Adamin Garmet SETI SOS
    Kimse gebertemez onu... 5 Hunter olsa bile kimse kesemez KIMSE
  • dungungen adamın elinde sos blade war +10 bide develilasyon onun elindede +5 sos blade war
  • carkox muiiolcak daha 50 lwl euhuhu nooppppp carkoxx
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLOP_

Luis_Fiago

Adamin Garmet SETI SOS
    Kimse gebertemez onu... 5 Hunter olsa bile kimse kesemez KIMSE

2 Tane Aynı Lvl adam keser abartma bu kadar
  • öff demedikmi en iiisi o024k0o die
  • quote:

Orjinalden alıntı: Randall

Troydaki en kral char Kumsall2 dir önder abinin charıdır. full str kimse dokunamıyo desek yeridir

LORD : Kumsall2

kumsalll2 de var aslan abinin çarı herkes bilir isyeteru avcısı pis nuker :D:D

forever gebze forever kumsall nett

tüm kumsall nete selamlar erdem abi aslan abi yavuz abi :D

• En güçlü benim silahımda artık sos onu alacam diye çokcefalar çektim ama olsun buna değdi Hoş şimdi tırım tırım gold arıyom ama
  • birzamanalr bnedeim troy daha yeni açılmıştı ben yeni kasmaya başladım bilen bilir Mete_Han ama lvl 40 da dağıttım karakteri . okul başlamıştı . daha ozamanalr kimsecikelr yoktu fucker makır kurucuklardanız . bi oka yaradım mı ? hayır . herkes aynı şekilde tatmin oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 13 Aralık 2006; 11:53:39 >
  • BENCE EN İİ ADAM CARKOX ŞAKA BEYLER O DAHA 50 LWL 50 LWLİDE 3 SENEDE YAPTI GERCEKTEN İİİ Bİ SÜRE NOOB BİZ BİLE SPARTADA YERNİ CAR ACTIK O BİLE 61 OLDU EZİK CARKOX NNOOOBCAN BU ARADA FORUM .DONANİMADEKİ ADI CRAZY_MASTER LOL

• arkadaşlar ben bu oyunu 5aydır oynamıyorum ama oynadığımda en fazla 50türk vardı ben troy daha ilk açıldığında ben ilk oynuyanlardan dım ama sonra baktım çoluk çoçuk doldu bıraktım

beni ilk oynuyanlar bilir nick MURATTORE idi lwl lim 67
  • KİMSE BENİ YAZMAMIS KENDİMDEN İGRENİYOM .. BEN BIRAKMADAN ONCE EN İYİ İTEMLERİ OLAN TURKTUM EXOCİST S18 ONUMDE EGİLİRDİ . 4 - 5 AY ONCESİNDE 66 LVL COLD GLAİVE SP FARMLI +5 GLAİVE FULL SET STR 5 + İNT BONUS + HP LİYDİ .

TheCrueL
  • Vayyyy beee bu konu açıldığında 80 LwL yoktu sınır70 LwL di, konuda ismi geçenlerin çoğu şimdilerde yoklar, ve ben o sıralar eski 70 lik charımla oynardım, şimdiki charımı daha açmamıştım bile ne günlerdi be 64 sos bow alacaz diye canımız çıkıyodu sonunda aldıydık
  • benim çarım da var unutmayım 68 lvl full int

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.