Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.566
Cevap
30
Favori
55.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de bugün yollasalar ne zaman elimde olur tahminen? ankaradayım...

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

dün bana mail attılar "ı" harfi kullandığım için. ben de adresi düzenleyip cevap olarak mail attım ama yanıt gelmedi. acaba siteye girip mi düzeltmeliydim?

quote:

Thank you again for your order. Can you please send us your address
    > again because the Turkish character set does not translate correctly to
    > the US letters . Look at line #2 in your address -it's not right. Thank
    > you!! We will ship as soon as you send the address over.

maille istiyorlar ustam muhtemelen olmuştur mailini kontrol et aksi bi mail gelmedikçe yollanır mutlaka ama istersen tekrar at adresi

edit:bir de bugün yollasalar ne zaman elimde olur tahminen? ankaradayım...
    yolladığından itibaren 3gün sonra sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anubis2005 -- 20 Kasım 2009; 14:46:18 >

• teşekkürler anubis2005 . bir daha yollayayım adresimi.

Orijinalden alıntı: khan_1903

Bugün itibariyle 89 liradan bizim esnaf satmaya başlamış gow'ları

fiyat fena değil alıcak olanlar ordanda alabilir şuan stoklarda bitmiş gene tronixte önsipariş alıyor gökhan

serumfizyolojik:bişey değil kafana takılan olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olurum

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

fiyat fena değil alıcak olanlar ordanda alabilir şuan stoklarda bitmiş gene tronixte önsipariş alıyor gökhan

serumfizyolojik:bişey değil kafana takılan olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olurum

Öyle abi, aslında ben de takasla almayı düşündüğüm için buraya yöneleceğim. Yoksa tronix'ten şaşmazdım

• quote:

quote:

quote:

Öyle abi, aslında ben de takasla almayı düşündüğüm için buraya yöneleceğim. Yoksa tronix'ten şaşmazdım

en güzeli ama pahalı bi oyun verme

• quote:

quote:

quote:

quote:

en güzeli ama pahalı bi oyun verme

kesinlikle

• arkadaşlar önceden tronixwebten 2 oyun birlıkte getirmiştim şimdi 1 tane ps3 yanındada 2 tane psp oyunu birlıkte alsam sorun olurmu?

Orijinalden alıntı: phantom_coal

İLK SİPARİŞTE BANKANIZIN BİLGİLERİNİ GİRMENİZ GEREKİYOR,YOKSA SİPARİŞİNİZ ASKIDA KALIYOR.BENİM BAŞIMA GELMİŞTİ 3 GÜN BOŞUNA BEKLEMİŞTİM.

İLK SİPARİŞTE DİYELİM BONUS CARD KULLANIYORSUNUZ, BANKA ADI GARANTİ,44400000 TEL NOSU VE İNTERNET SİTESİNİN LİNKİNİ ORAYA YAZIN,YAZMADIYSANIZ CUSTOMER SERVICE E MAİL ATIN.SADECE İLK SİPARİŞ İÇİN GEÇERLİ BU.

AMA ÇOK İYİ BİR SİTE,1 DEN FAZLA OYUN ALIN DERİM YADA ARKADAŞINIZLA OYUN ALIN KARGO 2 YE BÖLÜNSÜN

ben 1 sene önce tronixwebten 2 kere alışveriş yapmıştım ilk alışverişimde o alana yazmıstım fakat şimdi kredi kartım değişti önceki siparişlerim sitede gözüküyor orders bölümünde fakat tekrar o alana yazmak zorundamıyım?? bankanın adını numarasını?

• gow collection alayım dedim ama kargo dahil yaklaşık 80tl geliyor, zaten forumda 75 80 civaro satılıyor bu oyun, burdan almak daha iyi sanırım
  • Uzun süre bu konuya girmedim yazmayıda unutmuşum. Kargo dahil 79 TL'ye almıştım Tronix'den. GOW collection kargoya verildikten 2 gün içinde elime ulaştı. Hatta oynadım trophy'lerden baya açtım. :)

Fedex deneyimim de olmuş oldu sonuçta. Teşekkürler Tronix, teşekkürler Fedex, teşekkürler MNG Kargo.
  • TEŞEKKÜRLER THEHUT ÇOK TEŞEKKÜRLER PTT......29 Ekim de verdiğim Uncharted ve resistance 2 oyunlarımı Kasımın 2 si ve 3 ünde ayrı olarak gönderdikleri maili geldi...Aradan 15 gün geçti mail attım ne iş diye...dediler ki 30 gün içinde gelmezse bize ulaş

Herneyse baktım ilk gönderdikleri Uncharted 2 ayın 25 inde geldi...(Neredeyse Uncharted 3 çıkacak!!! )...Resistance dan haber yok.....MW2 alacaktım korkuyorum ne zaman gelir....nerden versem acaba sipariş??

The Hut kaynaklı olmadığını düşünüyorum sorunun neticede posta ile gönderdiler....Ama bu PTT var ya bu ptt onun ben.... ...................................................

Bu arada kargo masrafı nedir tronix? 58 dolar mw2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 27 Kasım 2009; 16:17:43 >

• Selamlar arkadaşlar,

Benim tronixle ilgili bir sorum olacaktı.İlk alışverişimi bir türlü tamamlayamadım çünkü kredi kartımı kabul etmiyor.Bu konu ile ilgili problem yaşayıp halledebilenler yardımcı olursa sevinirim.
    Banka bilgilerini falan hepsini girdim,her seferinde your card is not accepted şeklinde bir mesajla karşılaştım.

not:Kartım visa ve finansbanktan aldım.

Orijinalden alıntı: seckomilano

Selamlar arkadaşlar,

Benim tronixle ilgili bir sorum olacaktı.İlk alışverişimi bir türlü tamamlayamadım çünkü kredi kartımı kabul etmiyor.Bu konu ile ilgili problem yaşayıp halledebilenler yardımcı olursa sevinirim.
    Banka bilgilerini falan hepsini girdim,her seferinde your card is not accepted şeklinde bir mesajla karşılaştım.

not:Kartım visa ve finansbanktan aldım.

ilk alisverislerde oradaki kutucuga banka ismi ve tel nosunu yazman gerekiyor yoksa kabul etrmez bunu yapmadiysan sorun budur
  • arkadaşlar merhaba. tronixten 3 oyun alacağım ps3 için. yaklaşık 150 dolar tutuyor. benim bildiğim gümrük sınırı 200euro ama bir yerde 100$ üstü sıkıntılı gibi bir şey gördüm şimdi çok muallakta kaldım lütfen tecrübe eden varsa deneyimini paylaşsın. yoksa 2 oyun alacağım sadece 100$ ı geçeyeceğim, ama fedex parasını vermişten 3 oyun alayım diyorum.

tronixten 100$ üstü alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu?

Orijinalden alıntı: alper_tol

arkadaşlar merhaba. tronixten 3 oyun alacağım ps3 için. yaklaşık 150 dolar tutuyor. benim bildiğim gümrük sınırı 200euro ama bir yerde 100$ üstü sıkıntılı gibi bir şey gördüm şimdi çok muallakta kaldım lütfen tecrübe eden varsa deneyimini paylaşsın. yoksa 2 oyun alacağım sadece 100$ ı geçeyeceğim, ama fedex parasını vermişten 3 oyun alayım diyorum.

yeni gümrük kanununa göre sınır 150 euro olmuştur buna göre 150$'lık ürün gümrükten geçer

Orijinalden alıntı: kucles

quote:

arkadaşlar merhaba. tronixten 3 oyun alacağım ps3 için. yaklaşık 150 dolar tutuyor. benim bildiğim gümrük sınırı 200euro ama bir yerde 100$ üstü sıkıntılı gibi bir şey gördüm şimdi çok muallakta kaldım lütfen tecrübe eden varsa deneyimini paylaşsın. yoksa 2 oyun alacağım sadece 100$ ı geçeyeceğim, ama fedex parasını vermişten 3 oyun alayım diyorum.

yeni gümrük kanununa göre sınır 150 euro olmuştur buna göre 150$'lık ürün gümrükten geçer

teşekkürler hocam. kargoyla birlikte 150 doları da geçecek. umarım sorun çıkmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucles

quote:

teşekkürler hocam. kargoyla birlikte 150 doları da geçecek. umarım sorun çıkmaz.

Sorun çıkmaz çünkü Tronix kargo üzerindeki fedex invoice'ında tutarları çok düşük gösteriyor. Misal 150 dolarlık birşey aldın 80 dolar gösteriyorlar. Sıkıntı olmaz, ayarlıyorlar yani.

• arkadaşlar tam göremedim ama kargo parası kaç para ?

şimdi baktım 13 dolar alıyorlar oyun 100TL'ye felan geliyor shopto ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 16 Ocak 2010; 0:32:55 >

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.