Şimdi Ara

Trollük değilmiş. Cahildik dünyanın rengine kandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav süresince burada, başka bi yerde. Ya 20 çok özel ni seneydi 22de de denk geldi sonuçlar böyle geldi diyenler olacak.

Ama siz takmayın bunları, artık bariz bi şekilde millet daha iyi yapıyor. Herkes 100/75 yapıyor demiyorum bakın. Ama yapan gerçekten artıyor. O yüzden çok ders calısın, kendinizi avutmayın.

Lütfen dediklerimi trollük olarak algılamayın beni bilen bilir trol degiliz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Oyle öyle cidden ben de ikna oldum bunu yapan o YouTube tayfa elimizi nereye atsak ders videosu var yok kıyamete kadar ders çalışıyoruz yok 2 dakikada türev biz liseye başladığımızda bı Tonguç bı de hocalara geldik vardı simdi eline kamera alan ders videosu çekmeye baslamis yeni nesilin allah yardımcısı olsun valla bir şeyi ne kadar çok göz önüne cikarirsan alıcısı o kadar fazla oluyor yarış daha da kızışıyor maalesef :(

her nesilde millet telefonla daha erken yaşta tanışıyor beyni git gide daha da köreliyor bağımlılık, masada oturamama seviyesi daha da artıyor. yt sayesinde elbette 2023 2017 ye göre daha bilinçli ama bilinç yetmiyor o masada sıkılmadan bildirime bakmadan odaklanabilme önemli bu da 1000 tane yt kanalıyla olacak şey değil

ülkenin ekonomik olarak geldiği nokta ve dönen işler (!) belli olunca herkes görebildiği en iyi çıkış noktasına 4 kolla okula sarılıyor ayrıca bizim dönemimizde özel ders almazsak yapamadığımız soruyu çözecek hoca zor bulurduk şimdi tüm soruların çözümü var her konunun her detayının anlatımı mevcut bu kadar imkanı değerlendirenle değerlendirmeyen arasındaki farkın fazla olacağı bir döneme giriyoruz bence. ve bence yeni nesil daha akıllı internetten her şeyi görüyor.

• Buna ben de katılıyorum ya. Hiç söylemedim troll damgası yememek için ama cidden sisteme alışmalarından dolayı mı yoksa tyt aytyle ilgili kitap sayısının vs artmasından dolayı mı bilmiyorum ama cidden iyi yapan sayısı 2018 2019la kıyaslanamaz düzeyde fazla sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim mat hocası da yeni gelenler eskilere göre daha iyi demişti. Problem çözme becerisi vb. açısından.

Mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin ekonomik olarak geldiği nokta ve dönen işler (!) belli olunca herkes görebildiği en iyi çıkış noktasına 4 kolla okula sarılıyor ayrıca bizim dönemimizde özel ders almazsak yapamadığımız soruyu çözecek hoca zor bulurduk şimdi tüm soruların çözümü var her konunun her detayının anlatımı mevcut bu kadar imkanı değerlendirenle değerlendirmeyen arasındaki farkın fazla olacağı bir döneme giriyoruz bence. ve bence yeni nesil daha akıllı internetten her şeyi görüyor.

• Oyle öyle cidden ben de ikna oldum bunu yapan o YouTube tayfa elimizi nereye atsak ders videosu var yok kıyamete kadar ders çalışıyoruz yok 2 dakikada türev biz liseye başladığımızda bı Tonguç bı de hocalara geldik vardı simdi eline kamera alan ders videosu çekmeye baslamis yeni nesilin allah yardımcısı olsun valla bir şeyi ne kadar çok göz önüne cikarirsan alıcısı o kadar fazla oluyor yarış daha da kızışıyor maalesef :(

• Ewt millet 10.sınıfta bilinçleniyor yks kasıyor artık. Biraz da sosyal medyanın etkisiyle

Zekayla fln alakası yok

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Hocam ama bunun belli bir sıralamaya kadar rekabet oluşturduğunu düşünüyorum,rehber mat anlatım seviyesini iyice düşürüyor belli bir yere kadarki sıralama evet zorlaşır ama belli bir yerden sonrası aynı benim gözümde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 faydaya ders olsun sınav sistemi ile de alakalı şöyle bol sorulu bir sisteme geçsek çok güzel olur

• her nesilde millet telefonla daha erken yaşta tanışıyor beyni git gide daha da köreliyor bağımlılık, masada oturamama seviyesi daha da artıyor. yt sayesinde elbette 2023 2017 ye göre daha bilinçli ama bilinç yetmiyor o masada sıkılmadan bildirime bakmadan odaklanabilme önemli bu da 1000 tane yt kanalıyla olacak şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87AF153F9 -- 29 Ağustos 2022; 21:4:35 >
  • Yığılma kesin olacak

• yığılma falan tamamen zorluğa bağlı getirsinler 2021 gibi bir sınav yine patlar herkes...

• bu yüzden sınav sistemi değişmeli Trollük değilmiş. Cahildik dünyanın rengine kandık 

• bence sınavdan ziyade itü odtü boun hatta gerekirse ytü ve hacettepe marmara bile sadece yüksek lisans ve doktora öğrencisi almalı. anadoludaki 2006 sonrası diğer üniversitelerin çoğunda doktora yapmak hatta belkide yüksek yapmak bile mümkün olmamalı bence bu sistemi biraz daha açar hatta ingilteredeki gibi 3 yıllık lisans programları oluşturulup 3+2 gibi sistemler teşvik edilebilir ama bu sistem daha fazla gitmez o kesin

• Tamamen ülkenin ekonomisiyle alakalı herkes ders çalışmaktan başka çarem yok diye düşünüyor fakat ders çalışmak çare değil artık

• evet

• bana kalırsa 2006 sonrası tüm üniler kapatılmalı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Ankaratıp kapatılsın

• Lgs sistemi de olabilir belki. Çünkü bir yerde iyi bir lgs derecesi yapan 6. sınıftan beri çalışıyordum diyor lgs'ye.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Trollük değilmiş. Cahildik dünyanın rengine kandık

AYNEN KNK BAK KAPATTIM ŞU AN

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

çook nevi şahsına münhasır bir kişiliğiniz var cancağızım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.