Şimdi Ara

TROLLERE ÖĞÜTLERİM VE YALANCI ÇOBAN HİKAYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün bir köyde bir çoban varmış. Bu çobanın koyunları varmış. Her gün koyunlarını güder, işine bakarmış. Bu durumdan sıkılmaya başlayınca köylülerle bir oyun oynamak istemiş. Sürüsüne kurt saldırdı yalanıyla köylüleri yardıma çağırmayı planlamış.

Bir gün planını gerçekleştirmek için bütün köye haber vermiş. Köylüler büyük bir heyecanla yardıma koşmuşlar. Bir de bakmışlar ki kurt falan yok, koyunlar, kuzular, koçlar olduğu gibi duruyor. Çobanın alay ettiğini anlamışlar.

Aradan zaman geçmiş, çobanın sürüsüne gerçekten kurtlar saldırmış ve bütün sürüyü kırmışlar. Çoban köylülerden yardım istemiş. Fakat daha önce köylülerle alay edip, onları kandırdığı için kimse çobana inanmamış ve yardım etmemiş.

Çoban yaptığı hatanın farkına varmış ama iş işten geçmiş, hem köylülerin iyi niyetini hem de sürüsünü kaybetmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oku öğren

• SubhanAllah ilk defa bu hikayeyi görenler +lasın

• Yani diyeceğim şu ki, YERLEŞTİRME İLE DALGA GEÇMEYİN BİR GÜN SİZE YERLEŞİRLER

• bu adamlar hayatinin bir yerinde Allah'im bu neden benim basima geliyor diye sorduklarinda cevabi cok dusunmemeliler. binlerce insan beddua ediyor sana. neden bile bile yaparsin ki?

• Bugüne kadar bir tek trollük bile yapmadım. Forumda bilen biliyor zaten. Gece ya da sabah açıklanacak diyorum. Hiç şüphem yok.

• Bloklayın geçin. Bu tipler ilgiden besleniyor kendi egolarını internet ortamında tatmin etmek için.

Engelleyin mesajlarını görmeyin. Havlar havlar gider. Önüne et atıyorsunuz sonra da niye yemeğimi yedi diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABA VE OĞUL (ÇİVİ HİKAYESİ)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakli bile olsan daha fazla bir sey yazma.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Hocam dh ye açıklandımı acaba diye girdim. İlk 5konu açıklandı, nerelere yerleştiniz falan gibi başlıklardı. Hemen bakim dedim heyecanla. Ulan oysa trolmüş. Boşa heycanlandım. Bi anda gelen pişmanlık gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: momik

Hocam dh ye açıklandımı acaba diye girdim. İlk 5konu açıklandı, nerelere yerleştiniz falan gibi başlıklardı. Hemen bakim dedim heyecanla. Ulan oysa trolmüş. Boşa heycanlandım. Bi anda gelen pişmanlık gibi
    O trollerden birisi 285 puan alıp tıp istiyordum diyebilen şuursuzun teki. Gördüğünüz yerde bloklayın geçin dediğim gibi gerçek hayatlarında hiçbirşey başaramayınca forumlarda tilki gibi dolanıp milleti sinir etmekle uğraşıyorlar, gördükleri ilgiden besleniyorlar.

Üniversite sınavına gireli 6 sene oldu, kardeşim için bakıyorum bölüme arada benim bile tepem attı böyle haysiyetsizlik olmaz.
  • Komşu, komşu !

-Hu, hu!

-Oğlun geldi mi?

-Geldi

-Ne getirdi?

-İnci, boncuk.

-Kime, kime?

-Sana, bana.

-Başka kime?

-Kara kediye

-Kara kedi nerede?

-Ağaca çıktı

-Ağaç nerede?

-Balta kesti

-Balta nerede?

-Suya düştü.

-Su nerede?

-İnek içti.

-İnek nerede?

-Dağa kaçtı.

-Dağ nerede?

-Yandı, bitti kül oldu.

Demem o ki ne yalan söylemeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.