Şimdi Ara

Trollemek,feedlemek,afk kalmak,rage quit atmak banlanmıyor değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse banlanmıyor sanırım sanırım bu sebeplerden dolayı doğrumudur ?

• sanırım sanırım qnq
  • Lane kaybetmekten kimse banlanmaz. O feedlemek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Lane kaybetmekten kimse banlanmaz. O feedlemek değildir.

lane kaybetmek değil oyun başladı direk gidip adamların ormana kendini öldürtmek bunu 5 dakikada 10 kere yapmak falan.3 hafta önce bunu yapan adamı report ettik karşı takımdakilerde etmiştir büyük ihtimalle adam hala oynununa devam ediyor.
  • normal gamede istediğim lanei alamayınca her el feedliyorum ama banlanmadım daha xD
  • takımda iş yoksa direk çıkarım oyundan acımam.ban yemedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

normal gamede istediğim lanei alamayınca her el feedliyorum ama banlanmadım daha xD

senin gibiler yüzünden oyun bu halde biliyosun değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Feedlemek ban sebebi niye olsun? Siz hiç mi bir el feedlemediniz herkes ban yesin o zaman
  • riotun iplemediği kesin reportladıgım adam aynı gün farklı saatlerde 4 kere denk geldi 1 kere bana 3 kere karşı takımda idi. bütün oyunlar bilerek geldi öldü bizim kule altıne gelip gelip ölüyo barona ölüyo ejdere ölüyo. her maçta raht 6-7 report yiyodur ama hala duruyo riot bizi iplemiyiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suicune18

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

normal gamede istediğim lanei alamayınca her el feedliyorum ama banlanmadım daha xD

senin gibiler yüzünden oyun bu halde biliyosun değil mi?

ne alaka
  • istediğin laneyi alamazsan feedlerim ne demek kendine değil tüm takıma zarar veriyosun ki bu da türk serverında senin gibilerden temizlenmesi gerektiğini gösteriyor
  • Yok yok banlanmıyor canın çektiyse yap Ama 1 kere ban yersen bundan sonra en ufak birseyden reportlanırsan bile anında ban atıyorlar bunuda unutma.. Bi nevi sabıkan olmuş oluyor artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suicune18

istediğin laneyi alamazsan feedlerim ne demek kendine değil tüm takıma zarar veriyosun ki bu da türk serverında senin gibilerden temizlenmesi gerektiğini gösteriyor

aynen kardeş çok haklısında bunlardan kurtuluş yok Elmas kümesiyim bunun gibiler çok var s4 çok rezalet valla şuan ömcefen elmas oliyim kurtuluruz derdim elmasdada varlar adam suriyeliler gibi resmen her yerdeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.