Şimdi Ara

Troll vs Troll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmem hiç başınıza geldi mi ama geçen gün rankedda trolleyelim dedik karşımıza da troll takım geldi. Adamlar 5 ap karakter almış biz de 5 ad karakter aldık. Sonuç olarak kazandık bayağı zordan çevirdik ama böyle bir anımı anlatayım dedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Bilmem hiç başınıza geldi mi ama geçen gün rankedda trolleyelim dedik karşımıza da troll takım geldi. Adamlar 5 ap karakter almış biz de 5 ad karakter aldık. Sonuç olarak kazandık bayağı zordan çevirdik ama böyle bir anımı anlatayım dedim :D

Cesaritinden dolayı size 50 parçalık yemek seti kazandınız.(Siz troll yapmışınız bende yaptım )
    Bi yandan delilik yapmışınız hmm peki elo kaçtı ??

• Adam jungle jayce aldı bende jayce ile jungle olur mu la ? dedim gittim shaco aldım counter jungle yapcaktım tabi ap shaco oyun başladı blue alır almaz gittim adamın rede kuruldum adam bi girdi 4 kutunun arasına fb aldım adamların bütün junglea kutu kurarak geziyorum falan jayce kurtulsada az canla gidip rede ölüyor falan ben kendimi aşırı kaptırdım bu olaya tabi alttan yazıyolar adam lanede kasıyo diye bi baktım hakkaten adam lane gitmiş boşa kurup duruyom neyse herkes 7 olmuş ben 4 level geziyorum shacoylada zaten jungle çok yavaş sonuç olarak kasamadan bitti oyun kaybettik ap shaco kasmadım bidaha :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 305arda305

quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Bilmem hiç başınıza geldi mi ama geçen gün rankedda trolleyelim dedik karşımıza da troll takım geldi. Adamlar 5 ap karakter almış biz de 5 ad karakter aldık. Sonuç olarak kazandık bayağı zordan çevirdik ama böyle bir anımı anlatayım dedim :D

Cesaritinden dolayı size 50 parçalık yemek seti kazandınız.(Siz troll yapmışınız bende yaptım )
    Bi yandan delilik yapmışınız hmm peki elo kaçtı ??

Elo şu an 1300 küsür bir şey. Dediğim gibi troll gamelerden bayağı düştüm. Arkadaşlarla bir araya gelince de hem skype'dan konuşarak trollemek kadar güzeli yok :D

Ve bana kalırsa ap shaco tam bir felaket. Şahsen Ap Shaco ile 29-0 bir oyunum vardı. Hele nooblar geldiğinde çimlere bir giriyorlar tamam işte öldü :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.