Şimdi Ara

troll shaman ve drop buyrun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunu daha yenimi ogreniyorsun yani troll shamndan shell udtugunu
  • PEH SANSA BAK:D
  • bizde denemek icin 3 tane kestik priest shell bot cıktı aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasssini

bunu daha yenimi ogreniyorsun yani troll shamndan shell udtugunu

sen iyi misin.Post kasmayı bırak.Yorumunu yap yeter ya da bişi yazma.
  • iyide bu yarat1k nas1l vuruyor alan m1 vuruyor yoksanormal trol g1b1 b1reb1r sald1r1yormu uzaktan vuruyormu b1raz daha ac1klarsan1z sev1n1r1m
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cz de fll var bunlardan troolllerin orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

iyide bu yarat1k nas1l vuruyor alan m1 vuruyor yoksanormal trol g1b1 b1reb1r sald1r1yormu uzaktan vuruyormu b1raz daha ac1klarsan1z sev1n1r1m

bana henüz vuramadı o yüzden ne kadar wurduğunu bilmiyorum.

Alan saldırısı yok troll gibi.

yanlız 60- bir charın zorlancağını düşnüyorm.

lwl 63 biraz da olsa zorlanarak kesiyorum.Mage Paper.

Transformation Scroll suz kesemem.

bu scroll atağımın daha hızlı olmasını sağlıyo ve swftsiz kesemem.

swft mutlaka lazım.

Hazır bu gün d2 de xp event warken 2 tane kesim dedim.
    Drop mükemmel.

nerde olduğuna gelince Eslantta trollerin eski yerinde bulabilirsin

bide arakdaşın dediği gibi CZ de bulabilrsn fakat ben CZ de hiç görmedim ama mutlaka wardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***imp*** -- 18 Eylül 2006; 15:12:18 >

• debuff atıyor ben altına yatıyım dedım shaman ya keserım healciyle dedim debuff attı oluyordum kactım xD
  • gerçekten ilk defa görüyorum ''noob'' demeyin resim güzel peki bir sorum olcak bu troll shamanlardan her zmn mı shell çıkıyo merak ettim
  • cz de çok olsa da bi tane kestik daha önceden ama böle şey düşmedi boş çıktı 3 tane kestik
  • quote:

Orjinalden alıntı: hospitas

gerçekten ilk defa görüyorum ''noob'' demeyin resim güzel peki bir sorum olcak bu troll shamanlardan her zmn mı shell çıkıyo merak ettim

her zmn değilde dropları wardır.
  • en güzel drop u !!! POTION OF SOUL ve RING OF BAŞ
  • valla çok güzel
    en güzel drop u !!! POTION OF SOUL ve RING OF BAŞ (bu ne yaaa)
  • trol shaman zor çünkü önce harpy gibi zehir atıo ver o zehir 400 fln götürüo bi anda 100-100-100-100 ve yanı sıra 700-750 fln vuruo ben kestim maneste eslantta ama 4 taneden item düşüremedim (salla zaten manes te en pahalı +1 shel 70m :D zaten para etmıo ben dm kessem daha ii :D) DARKMAREYİ TAVSİYE EDERİM trol shaman daha tehlikeli

• quote:

Orjinalden alıntı: 987654asd

trol shaman zor çünkü önce harpy gibi zehir atıo ver o zehir 400 fln götürüo bi anda 100-100-100-100 ve yanı sıra 700-750 fln vuruo ben kestim maneste eslantta ama 4 taneden item düşüremedim (salla zaten manes te en pahalı +1 shel 70m :D zaten para etmıo ben dm kessem daha ii :D) DARKMAREYİ TAVSİYE EDERİM trol shaman daha tehlikeli

Dark Mare Cok mu Basit Kaç defa Dark Mare Kestinde DarkMareye Basit Diyorsun Benim Asasianda 1050 defans var, bana kritik vurusu 1000 üzeri ki lvl 69 yani, lvl 63 bir character Nasıl Kessin Dm Yi anca SuperSonic İtemleri Olucakki anca.

• quote:

trol shaman zor çünkü önce harpy gibi zehir atıo ver o zehir 400 fln götürüo bi anda 100-100-100-100 ve yanı sıra 700-750 fln vuruo ben kestim maneste eslantta ama 4 taneden item düşüremedim (salla zaten manes te en pahalı +1 shel 70m :D zaten para etmıo ben dm kessem daha ii :D) DARKMAREYİ TAVSİYE EDERİM trol shaman daha tehlikeli

çok komikk

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

quote:

çok komikk

Ne Alaka

• ben wormun bosunu kestm adı kurt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.