Şimdi Ara

Troll bot laneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar merak ettigim bi konu var.Troll bot lanelerde oynadiginiz veya karsiniza gelenlerden unutmadiklariniz varmi ? ogreniz tresh blitz-alistar blitz gibi yazarsaniz sevinirim diger lanelerde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Troll Bot Lane

"Troll bot lane", çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası (MOBA) oyunlarında yaygın bir stratejidir. Bu stratejide, oyuncular rakip takımın alt koridorunu hedefleyerek onları sinirlendirmek ve oyundan çıkarmak için agresif ve rahatsız edici taktikler kullanırlar.

"Troll bot" terimi, rakipleri kızdırmak için tasarlanmış taktikler kullanan oyuncuları tanımlamak için kullanılır. "Lane" ise oyun haritasının oyuncuların minyonları öldürerek altın ve deneyim kazandığı bir yoludur.

Troll bot laning, rakip koridorları kasıtlı olarak öldürerek, onların kulelerini yok ederek ve minyonlarını alarak rakiplerin canını sıkmak için kullanılır. Troll botlar ayrıca rakipleri kışkırtmak için sohbet özelliğini kullanabilir veya oyun içi ifadelerle alay edebilirler.

Troll bot laning hem eğlenceli hem de sinir bozucu bir strateji olabilir. Bir yandan, karşı takımın moralini bozmak ve oyun kazanmanıza yardımcı olmak için kullanılabilir. Öte yandan, rakipleri kızdırarak oyunun herkes için daha az keyifli hale gelmesine neden olabilir.

"Troll bot lane" ile ilgili bazı yaygın anahtar kelimeler şunlardır:

• Troll bot lane
    • LoL troll bot lane
    • Troll botlane
    • Troll bot LoL
    • Troll bot

"Troll bot lane" kullanmayı seçerseniz, bunu sorumlu bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Amacınız rakipleri eğlendirmek ve oyundan çıkarmak değil, oyunun tadını çıkarmak ve kazanmak olmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bugün annie-brand geldi taşıdılar

• Teemo Cass yapın Teemo zehirlesin Cass vursun
  • Draven kalista

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son pick adamın mid demesi ilk adamında mid alması ve ikisininde midden baz geçmemesi 2 mid yaparız demesi üzerine 3 mid gidicez diyerek mid aldım. Ama son anda yanlışlıkla tresh seçtim. Ad girip mid gidicektim takımda adc ve ad şampiyon yoktu. Son picktrki veledin bota inmesi nedeniyle bende indim be ad tresh kastım. İlk mahvolmuş çıktım. Karşıda jinx-janna vardı biz heim-tresh yaptık botu kazandık. Hatta jinx de sadece a#k kılıcı varken bende mahvolmuş vardı

• MF - Sona dışındaki her bot lane trolldur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Bugün son pick adamın mid demesi ilk adamında mid alması ve ikisininde midden baz geçmemesi 2 mid yaparız demesi üzerine 3 mid gidicez diyerek mid aldım. Ama son anda yanlışlıkla tresh seçtim. Ad girip mid gidicektim takımda adc ve ad şampiyon yoktu. Son picktrki veledin bota inmesi nedeniyle bende indim be ad tresh kastım. İlk mahvolmuş çıktım. Karşıda jinx-janna vardı biz heim-tresh yaptık botu kazandık. Hatta jinx de sadece a#k kılıcı varken bende mahvolmuş vardı

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bot
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

MF - Sona dışındaki her bot lane trolldur.

abartmıyor musun? mf oyundaki en çöp adcdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Tamam arkadaş MF fan diye böyle şeyler diyor ama kesinlikle en çöp adc değil yeri geldi mi tekliyor bariz kendisi
  • Morgana Lux

Arkadaşla yapıyoruz çok keyifli xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Widget

quote:

quote:

Tamam arkadaş MF fan diye böyle şeyler diyor ama kesinlikle en çöp adc değil yeri geldi mi tekliyor bariz kendisi

low eloda taşıyor xd

• quote:

quote:

Ashe bunu begendi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.