Bildirim
Trojan yedim... Pencereler açılıyor durup dururken.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
en etkili çözüm format atacan yoksa işin zor
ben ne antivirüsler denedim ama tam etkili olmuyolar format attım kurtuldum -
bi pencere için format atarsak.. ohoo.. -
o bütün hardiske yayılırsa görürsün ooooo -
quote:
Orjinalden alıntı: kutlu_turk
o bütün hardiske yayılırsa görürsün ooooo
Saçma sapan konuşup spam yapma.
Kendim kullandığımda hiç trojan yemediğim için bunlara karşı bir bilgim yok.
Diğer arkadaşların deneyimleri varsa öğrenmek istedim. -
@kutlu_turk arkadaşım naptınız bir trojanla format olmaz zaten trojan öyle bulaşan bir şey değil virus değil ki bu
@rtsngz trojanlar konusunda avira iyidir güvenli kipte sistem geri yüklemeyi kapatarak tarama yapın yalnız bana trojan değil de spy gibi geldi bunun için imzamda ki spyware temizliği linkini sonuna kadar uygularsanız sorun çözülecektir -
super anti spyware yazılımını öneriyorum.
edit:@metal demek beni bu muhteşem yazılımla tanıştıran sensin.bir trojan yüzünden çaresizce piyasadaki tüm anti virüsleri denerken senin konunu görüp bu yazılımı yükledim ve sorun çözüldü.her türlü pisliği bularak temizliyor adı gibi süper bir program.bu konuyu kim açmıştı diye düşünüp bir türlü hatırlayamadım şimdi imzandaki linke tıklayınca baktımki sensin çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 19 Aralık 2006; 21:51:50 > -
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
super anti spyware yazılımını öneriyorum.
edit:@metal demek beni bu muhteşem yazılımla tanıştıran sensin.bir trojan yüzünden çaresizce piyasadaki tüm anti virüsleri denerken senin konunu görüp bu yazılımı yükledim ve sorun çözüldü.her türlü pisliği bularak temizliyor adı gibi süper bir program.bu konuyu kim açmıştı diye düşünüp bir türlü hatırlayamadım şimdi imzandaki linke tıklayınca baktımki sensin çok teşekkürler.
rica ederim faydalı olmuşssam ne mutlu bana -
quote:
Orjinalden alıntı: rtsngz
quote:
Orjinalden alıntı: kutlu_turk
o bütün hardiske yayılırsa görürsün ooooo
Saçma sapan konuşup spam yapma.
Kendim kullandığımda hiç trojan yemediğim için bunlara karşı bir bilgim yok.
Diğer arkadaşların deneyimleri varsa öğrenmek istedim.
dostum sen @metali dinle superantispywear dene sorunun büyük ihtimalle çözülecek.bendede benzeri bi olay oldu geçen hafta aynı programla kurtuldum
gereksiz yere yorum yapmayınayrıca
-
Arkadaşlar denedim olmadı...
hkcu\software\microsoft\windows nt\currentversion\windows:load
diye birşey var msconfig penceresini açtığımda bilgisayar açıldığında çalıştırılan...
bunda bir sorun var ama anlayamadım.
nerde regedit ciler -
ilk once trojan guart programını yukle sonra bilgisayarı tarat eger bulursa silersin
eger olmassa bilgisayarı guvenli kipte ac tekrar dene başarılar -
Hijack logları ile de halledebilme ihtimalin yüksek.Diğer programlarla da hal olmadı demek ki.Aslında arkadaşların verdikleri programlar hakikaten güzel programlar.Registry Mechanic ya da Hijackthis denemen de yarar var.Bir deneyiver,sonucu da bize bildir yine,ona göre programları hem bir kez daha yeni sorun karşısında test etmiş oluruz. -
dostum nod32 yi dene.güvenli mod da tarat muhakkak bulur.Eğer bulamazsa spyware doctor u dene.onuda güvenli modda tarat o da bulur.tabi bi yerden crack bulman gerekecek:=) nese dene olmazsa format at.ama olmazsa zaten o ne bir spyware dir nede bir trojan nede bir virüs.o sistem problemi dir her halde o zaman.onun için format atıp kurtulursun.ama dediklerimi dene.bol şans. -
http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log dosyasi yolla dostm. resimli anlatim va rkonuda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X