Bildirim
trojan remover programını öneren arkadaş buraya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun tabiiki başınıza gelen hoş bir şey değil fakat ne olursa olsun kim olursa olsun internetten indirilmiş bir programın güvenlik taramasını yapmanız gerekmezmiydi???
bu linki veren arkadaşımızın kötü niyetli bir yaklaşımı olduğunu sanmıyorum ,, tekrar geçmiş olsun -
saol ama setuo dosyasını karspersky ile tarattım hiçbişey bulamadı
karspersky ede
daha ne yapıyım ben -
Trojan üzerine The Clenaer 4.0 dan şaşmayın trojan üzerine yapılmış programlardan nadir olanı ve updateleriyle asla trojanı pc ye yaklaştırmaz dahi bırakın girmesini. -
trojan remover programinin bunlara yol acacagina inanmiyorum bu bir.. ikincisi trojan bulasmis dosyayi sildigin icin bunlar basina gelmis olamaz mi ? son oarak da eger trojan vardiysa o programda guncellenmis bir kaspersky nin es gececegini de hic sanmiyorum... -
Trojan remover programı nı kurduktan sonra bir disk taraması yaptıysan ve trojanlı dosya sistem dosyası ise ki öyle gözüküyor ve bu dosyayı sil demişsen bu gayet normal .Silinen bir sistem dosyası . 2 . si ise arkadaşlar hiç olmazsa sistem geri yüklemeyi aktif hale getirin ... Eğer windows kurulu partisyonunuza zarar gelmesinden korkuyorsanız mutlaka yedeğini alın . Ne oluuur ? Ne olmaaaz ? Suçu sana atmıyorum sakın yanlış anlama @albus . Ama biraz da ihmalkar davranmışsın .Bir de şunu hatırlatmakta yarar var . Kaspersky demek tüm virüslü dosyaları bulacak demek değil .. Birinin bulduğunu diğeri bulmaz . Diğerinin bulduğunu bir başkası bulmaz . Şans işidir bir bakıma . Ama bu olasılığın en az olduğu programda kaspersky dir o da ayrı mesele . Geçmiş olsun demekten başka bir şey söylenmiyor bu noktadan sonra .Yeni işletim sisteminde umarım bunları yaşamazsın . Kolay gelsin...
-
hepiniz saolun ama sistem geri yüklemeyi tabiki deneyecektim ama geri yükleme noktası yoktu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- salt okunur kaldırma
- microsoft visual c++ nedir
- mouse sol tık bazen basmıyor
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- ping düşürme
- laptop menteşe tamiri
- ssd hız testi
- telefon wifiye bağlanmıyor
- udf indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X