Şimdi Ara

trojanı kökünden kazımam lazım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bunu kullanabılırsın Trojan Remover v6.4.2 (New) Bu prog. da işine yarıyacak dosya adresını PM ne gonderdım her ıkısınıde ındırıp gerekenı yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvsA -- 23 Aralık 2005 9:26:38 >
  • eyvallah paşam saolasın
  • Spysweeper ı kullanabilirsin. Çok başarılı. System belleğine kadar herşeyi temizliyor. Virüs programı olarakda trend microyu kullan yenisi çıktı. 14 bayaa iyi tavsiye ederim.
  • ben Spyware Nuker 2005-MicrosoftAntiSpyware-eTrust PestPatrol Anti-Spyware 2005-spybotsd14rc-ve ad-ware kullan işini görür son olarakta HijackThis her hafta tarama yapma yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ıI LC Iı.

Bunu kullanabılırsın Trojan Remover v6.4.2 (New) Bu prog. da işine yarıyacak dosya adresını PM ne gonderdım her ıkısınıde ındırıp gerekenı yaparsın

bunu denedim tarıyor tarıyor delete olayı yok avast deniyorum bakalım nasıl olacak

• ad-ware kullanan arkadaşlar fazla güvenmesin ben bugün spyware doctor ile scan yaptım gözlerime inanamadım ...mutlaka bir kaç tane birlikte kullanmak lazım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky bu işi bence rahatlıkla görür ha külliyen görmezse spyware doctor da bu tip trojanlarlar hakkında oldukça etkili olabiliyor ayrıca bu konuda trend micronun yazılımlarınıda görebilirsin yardım için bana pm at görüşelim ilgili şeylerde yardımcı olayım
  • format kesin çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

format kesin çözüm

diğer partitionlaradamı atayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.