Başlıkta yazdığım lanet olası virüsü temizlememe rahmen adi virüs yüzünden kaybolan masaüstümü geri getiremiyorum,geri yükleyemiyorum diceksiniz niye bi zamanlar makinada temizlik yaparken geri yüklemeyi kapatmışım,so that....şimdi bi açtım en son geri yükleyebileceğim tarih olarak bu sabahı gösteriyor,neyapmam lazım bir fikri olan varmı? Trend micro kullanıyoruz....Virüsü buldu hayvan ama silemedi sitesinden bir temizleme prog. indirdim o temizledi..ama etkisi devam ediyor..NAPMAM LAZIM BİRİ YARDIM ETSİN...
yapman gereken kaspersky pro yükLemek, en iyi virüs programı, çünkü rusLar yapmı$ :) ama masaüstü konusunda bi$ey diyemeyeceğim... virüs programının Linkini a$ağıda veriyorum. siteden fLashget ve getright türü programLarLa downLoad edebiLirsin. normaL downLoad da edebiLirsin. payLa$ım sitesi tamamen türk...
ya iyi diyorsunda temizleme konusunda şuan sorun yok,eski haline nasıl getiricem ben bu meredi,yoksa bölge müdürü beni öyle bi hale getircek ki...ruslar deil americanlar bile toparlayamıyacaklar...
kardeş banada buna benzer bir virüs bulaştı o yüzden format atacağım Allah tan pc kendi pc m.virüs bilgisayarı açınca kendiliğinden bilgisayarı kapatıyor. sistem geri yükleme yapınca virüs kayboldu ama ben yinede format atacam.
slmm
önerim spysheriff programı kullanman dün aynı problemle karşılaştım. Masa üstüne ve sağ alt köşede "your computer is infected" mesajı alıyodum sürekli hiçbirşey kullanamıyordum. Bu programı kullandım tarafım sil kapatım tekrar açtı herşey düzeldi. Şu an hiçbir problem yok. Bende format atmayı düşünüyordum ama bunu denemeden format atma bence kolay gelsin..
off bu program 61 tane zava zingo buldu kardeş bunun activation kodu nedir yaw nerden bulurum çoook acil yaaaww
dostum aynı i$i gören spy cLeaner vereyim sana, ücretsiz goLd sürümü hemde, programı yükLe, çaLı$tır otomatik update etmesi Lazım. eğer yapmazsa options kısmına gir database update yap, biLgisayarını güvenLi modda iken çaLı$tır ve taramanı yap. buLduğu dosyaLarı i$aretLeyip finish butonuna bas.. koLay geLsin...
başlat sekmesinden çalıştıra gel. oaray "gpedit.msc" yaz grup ilkesi çalışmaya başlıcak. Orada yönetim şablonlarından "Masaüstü" klasörüne gel masaüstünü açınca "Active Deskop" ve "Active directory " diye iki klasör çıkacak active deskop un içine gir sağ tarafta aktive deskop ayarları çıkacak oradan "active deskop duvar kağıdı" ayarına gel sağa tıkla özelliklerden o ayarı devre dışı bırak sorunun çözülür.
ya bu KIRGIZ kardeş ya bi program söyledinki yani kullanabilene aşk olsun yaaa,sen bu programı gerçektende kullandın mı yaaaa...yok yok yok hiç biyerde yok activatesi sen nerden buldunda kullandın...birde hala masaüstünde hiç birşey yok temizleme işlemini onlan bunlan şunlan yaptık ama masaüstü yok acaba Active Direrty dahiil diyemi olmuyor.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme