Şimdi Ara

trko dan yeni taze haberler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adminle konuştum beyler bütün +10 +9 +8 itemler silincekmiş chitinler fp ler giga raptor fln heps npc den silincekmiş + lard orc dan 30k exp gelmicekmiş us kodan farkı olmayacak anlıcanız :( hepsini admine sordum ama resmi koyamıom kanıtıda war bi yardımcı olun resmi koyam ipg istio resim ama olmuo 2-3 sonra açılır dedi server

• yaw böle iş olur mu ? item leri yapan yaptı lvl i kasan kastı .. ya npc lerden kaldırmasınlar itemleri ya da tüm charlar silinsin !!! yeni gircek veya yeni item yapacaklara yazık oluyor !!
  • bunları duyduktan sonra ve o kadar sorundan sonra asla gelesim gelmiyor oraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreAdSlay3R

adminle konuştum beyler bütün +10 +9 +8 itemler silincekmiş chitinler fp ler giga raptor fln heps npc den silincekmiş + lard orc dan 30k exp gelmicekmiş us kodan farkı olmayacak anlıcanız :( hepsini admine sordum ama resmi koyamıom kanıtıda war bi yardımcı olun resmi koyam ipg istio resim ama olmuo 2-3 sonra açılır dedi server

ınanmıyorum peki bii dicem bizim sahip oldugumuz itemler?

• bakın e-mail adresini verem adminin StarShady@hotmail.com siz konuşun yalanım warsa serefsizim resimlerinide çektim shelller fln hepsi silincek ister +7 olsun us ko nası buda öle olcakmış hepsini 1 1 sordum söledi resimleride bi koyabilsem :(
  • kardeşim kendi kafandan atıp duruyorsun
    oyuna en son girdiğimde bir yazı geldi
    oyuna yeni server gelecek ve kaldıgınız yerden hiç bir iteminiz silindenmen devam edebileceksiniz diye yazı yazıyor kafandan idda etme
    hem öyle birşey olsa trko çöker hiç ilgi olmaz anlıyormusun gereksiz topicde açma bir sürü üst konu var

• kardes ne yalan söliyim adamla bizzat kendim konuştum hepsi silincek dedi sahip odğumuz bütün itemler silincek we geaynı lvl den başlıcaz lard orc danda az bi exp gelcek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bişi sorcam npc deki sheller gıdıcek de sahıp oldugumuz seller de gıdıcek mı
  • umarım gitmez zırrrrrrrrrrrrrrr
  • MUHAHAHAHAHAHAHAH ZAUHAHAHAHAHA HEHEHEHEHEHEHE ADMİNİN MSN İ

admin@knightoyna.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreAdSlay3R
    bakın e-mail adresini verem adminin StarShady@hotmail.com siz konuşun yalanım warsa serefsizim resimlerinide çektim shelller fln hepsi silincek ister +7 olsun us ko nası buda öle olcakmış hepsini 1 1 sordum söledi resimleride bi koyabilsem :(

Her gm in msn sini ekleseydim ekleyeceğim bir messener'ım olmazdı çünkü hacklerlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.