adminle konuştum beyler bütün +10 +9 +8 itemler silincekmiş chitinler fp ler giga raptor fln heps npc den silincekmiş + lard orc dan 30k exp gelmicekmiş us kodan farkı olmayacak anlıcanız :( hepsini admine sordum ama resmi koyamıom kanıtıda war bi yardımcı olun resmi koyam ipg istio resim ama olmuo 2-3 sonra açılır dedi server
yaw böle iş olur mu ? item leri yapan yaptı lvl i kasan kastı .. ya npc lerden kaldırmasınlar itemleri ya da tüm charlar silinsin !!! yeni gircek veya yeni item yapacaklara yazık oluyor !!
bunları duyduktan sonra ve o kadar sorundan sonra asla gelesim gelmiyor oraya
quote:
Orjinalden alıntı: DreAdSlay3R
adminle konuştum beyler bütün +10 +9 +8 itemler silincekmiş chitinler fp ler giga raptor fln heps npc den silincekmiş + lard orc dan 30k exp gelmicekmiş us kodan farkı olmayacak anlıcanız :( hepsini admine sordum ama resmi koyamıom kanıtıda war bi yardımcı olun resmi koyam ipg istio resim ama olmuo 2-3 sonra açılır dedi server
ınanmıyorum peki bii dicem bizim sahip oldugumuz itemler?
bakın e-mail adresini verem adminin StarShady@hotmail.com siz konuşun yalanım warsa serefsizim resimlerinide çektim shelller fln hepsi silincek ister +7 olsun us ko nası buda öle olcakmış hepsini 1 1 sordum söledi resimleride bi koyabilsem :(
kardeşim kendi kafandan atıp duruyorsun oyuna en son girdiğimde bir yazı geldi oyuna yeni server gelecek ve kaldıgınız yerden hiç bir iteminiz silindenmen devam edebileceksiniz diye yazı yazıyor kafandan idda etme hem öyle birşey olsa trko çöker hiç ilgi olmaz anlıyormusun gereksiz topicde açma bir sürü üst konu var
kardes ne yalan söliyim adamla bizzat kendim konuştum hepsi silincek dedi sahip odğumuz bütün itemler silincek we geaynı lvl den başlıcaz lard orc danda az bi exp gelcek