Şimdi Ara

TriumphFlyFF - FlyFF V15 Official Server Files

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • v15 gerçek sunucu dosyalarıyla flyff serverini kurduk herkezi bekleriz.Altta türkçe sayfası vardır oraya tıklayarak türkçe sitesine girebilirsiniz (şuan yapımda ) Sunucular 7/24 açıktır.Sorunsuz çalışmaktadır herkezi bekleriz.Türk gmlerden yardım alabilirsiniz Ben sunucunun kurucusu Sandwich oyundaki adım :D Hemen gelinwww.triumphflyff.org Npclerde tüm itemler olucak (parasız itemler).Npcler şuan yapımda.www.triumphflyff.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugura -- 26 Mayıs 2011; 10:23:32 >

• İyi hoşda neden private server yazmak yerine gidipte offical server olarak tanıtım yapıyorsun?Bu basbaya private server işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 25 Mayıs 2011; 13:16:29 >
  • Arkadaşım private server ama offical server fileslarla yani gerçek server dosyalarıyla çalışıyor
  • Aynı dosyaları taşımanız sizi malesef offical yapmaz. Şu konunun ismini private olarak değiştirirsen sevinirim. Milleti kandırmak oluyor şuan yaptığın
  • Arkadaş Aslında Pekde Yanlış Yazmamış Offical Server Demiyor Offical Server Files Diyor Yani Orjinal Sunucu Dosyalari

Not: Türkiyedeke İlk Değil Gecen Birinin Sunucusuna Orjinal V15 Kurdum -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 25 Mayıs 2011; 18:28:35 >
  • Başta offical server files demiyordu ama o başlık sonradan değiştirilme .
  • Ben ama hiç türk private serveri görmemiştim flyffın onun için ilk dedim.Zaten görseydim kurmazdım bu private serveri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad C10
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.