Şimdi Ara

Triptonik Vites kullanımıyla ilgili?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hmm anladım o zaman belki benimki de 5 olabilir,6 zannetmiyorum..Peki sizce de o kadar az ekonomi mi yapılır triptonik ile erken devirlerde vites atmaya fln çalışsam.?(otomatiğe nazaran)
  • BEN 2 SENEDİR OTOMATİK FOCUS KULLANIYORUM, KULLANIM OLARAK RAHAT BİR ARABA, İSTER OTOMATİK MODDA KULLAN İSTER MANUEL MODDA AMA İNANILMAZ FAZLA BENZİN YAKIYOR. İMKANINIZ VARSA DİZEL OTOMATİK Bİ ARAÇ ALMANIZI ÖNERİRİM. BEN ŞUAN DİZEL FOCUS ALDIM ONU KULLANIYORUM OTOMATİĞİDE EŞİME DEVRETTİM EVİN ÖNÜNDE YATIYOR ŞİMDİLİK.

FOCUS OTOMATİKLERDE MANUEL KULLANMAK İSTİYORSANIZ VİTESİ SAĞA ÇEKİP KALKIŞ YAPIYORSUNUZ, NE ZAMAN VİTESİ YÜKSELTMEK İSTERSENİZ VİTESİ GERİYE DOĞRU TIKLATMANIZ YETİYOR, 1.VİTES 60 2. VİTES 110 3. VİTES 150 4. VİTES 170 YAPIYOR, ZATEN DAHA DA FAZLA GİTMİYOR MALESEF.. YAVAŞLADIĞINIZ ZAMAN İSTERSENİZ VİTESİ ÖNE DOĞRU TIKLATIP DÜŞÜREBİLİRSİNİZ EĞER BUNU YAPMAZSANIZ ZATEN VİTES OTOMATİKMAN KENDİ DÜŞÜYOR, DURDUĞUNUZ ZAMAN DA 1. VİTESE GERİ DÖNÜYOR...
  • Aynen bizdeki focus da öyle,diyorum ya şehir içinde 100km'de 11,5lt yakıyor..Bende benzinli focus tavsiye etmiyorum yakıt sorun olursa ancak focusların dizellerinde otomatik şanzıman sorunu olduğunu duymuştum,tabi burdaki daha bilgili arkadaşlar daha doğru bir ifadeyle açıklamasını yaparlar diye düşünüyorum..Ama fazla yakmasını önemsemeyecek pozisyında iseniz kendi açımdan konuşayım,çok rahat bir araç fiyat/performans oranına bakılırsa..Karar sizin..
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Triptoniğin bir anlamı yok o zaman.Ben ekonomi yapar diye seviniyordum,artık ya lpg ya dizel şart ama lpg yaptırırız şansımızdan sorunlu olur fln al başına belayı,sanayicilere kaldı işin..Neyse bakacağız artık arkadaşlar tekrar teşekkürler..
  • Ufak bir düzeltme. Triptronik değil, tiptronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 11 Ağustos 2011; 23:35:55 >
  • Bizda konuyu açan arkadaşın dilinde konuştuk galiba,haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.