Şimdi Ara

Trina ve Lvl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • premiumla gelen trina ve cashle aldıgım buff kagıtları falan wardı onları satamıyom bi ark 60 olmadan satamıyon dedi pff bu ne saçmalık lvl 60 altı nie eziliyo:(

• arkadaşlar cvp vermekten korkmayın :)
  • trina ve sc turu e$yalari(buff,ac,sw,valkrie sc)ancak 60+lar satabilir.60- olanlar satamaz kural budur..cok sacma evt ama boyle
  • Evt ya cok sacma arkın char war lvl 59 onu 60 a kasıyorum -.- scrolları alabilmek için
  • Tam anlamıyla saçmalık ardream charları sc satarak para kazanamayacakmı
    Zorla milleti hileye itiyorlar şerefsizler
    k2 ye
  • saçma olmayan bişi kaldımı knightta?
  • bence saçma değil 60+ satması adam char acar 1lwl silver alır parasını ödemez hesap banlanır ama adam trinayı ve scleri aktarır ama en azından andreamcileri düşünerek 55+ yapasalardı daha mantıklı olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

bence saçma değil 60+ satması adam char acar 1lwl silver alır parasını ödemez hesap banlanır ama adam trinayı ve scleri aktarır ama en azından andreamcileri düşünerek 55+ yapasalardı daha mantıklı olurdu.

Her iki yoruma da katılıyorum. 3 günlük bronze hediyeden sonra bronze alıp parasını ödemeyen çok kullanıcı olduğunu ben de duymuştum. Ama ardream için bu scrolların kullanılması alınıp satılması önemli. Level sınırı 55 e düşürülse eminim satışları daha çok artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advanced -- 1 Mayıs 2007; 8:04:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

trina ve sc turu e$yalari(buff,ac,sw,valkrie sc)ancak 60+lar satabilir.60- olanlar satamaz kural budur..cok sacma evt ama boyle

Mlsf.. Ama onceden boyle bısey yoktu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill467

premiumla gelen trina ve cashle aldıgım buff kagıtları falan wardı onları satamıyom bi ark 60 olmadan satamıyon dedi pff bu ne saçmalık lvl 60 altı nie eziliyo:(

basarsın sende sc leri
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

Evt ya cok sacma arkın char war lvl 59 onu 60 a kasıyorum -.- scrolları alabilmek için

yanlıs anlamadıysan sen arkadsına vericeksin oda satıcak mı?

trade edebilmen icin bile 60+ olman gerekli ona gore
  • vallah arkadaşımda bana lvl 54 mage verdi içinde trina sw sc filan var şimde gelde 60 kas onu off ne yapcam şimdi hakketende çok saçma +60 yapmaları.
  • ardream charları satabilir aslında L.J 60 olup shelleri aldı ve gene 59 a düştü ark ın char wardı 61 lwl master yok skill stat sıfırladı 59 a düşüp ve ardreama girdi 60 olun skill-stat vermeyin satın scleri ve düşüp ardreama devam edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: R4R

ardream charları satabilir aslında L.J 60 olup shelleri aldı ve gene 59 a düştü ark ın char wardı 61 lwl master yok skill stat sıfırladı 59 a düşüp ve ardreama girdi 60 olun skill-stat vermeyin satın scleri ve düşüp ardreama devam edin

master açmayın ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.