Şimdi Ara

trigonometriyi nasıl hallettiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,delireceğim bütün fiziği kimyayı falan videoyla hallettim ama bu mat2 nin bu konusunda takıldım elimde fem simetri 3.kitabı var burada 100 kusür sayfa anlatmış diğer konuları hep videoyla hallettim ama bu ayrı bir cins ders. nasıl halledicem sinirden gülüyom buna bakınca

• upp 30 kişi bkmış cevap yokinternetten lütfu zorlu falan 1 parçasını 60 dk anlatmış çok uzun konu zaten elimde çks celal fem dergi mef dergi ne ararsan var ben sadece çalışma yöntemi yol yordam sordum diğerlerini hep halletim evde kendim çalışıyom trigonometri ve sonrası kaldı geoda falan sıkıntı yok
  • Trigonomeriyi kuru kuru çalışınca olmuyor. Ben ilk basta ispatlariyla çalıştım baktım tek basına olmuyor özel ders aldım ve hocadan rica ettim ispatı ile anlatması için su an her türlü sorusunu çözüyorum :D bu derside tee 15 tatilde aldım hala unutmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben simetriden çalıştım. Hemen yılma öyle, uğraş. Evet çok çok uzun anlatmış ama, öğretiyor.
  • Simetri gereksiz ayrıntı, dersanenin verdiği dergi falan yok mu, oradan çalış. Trigoyu genelde fulleyen biri olarak konuşuyorum

• mantıklııı t y all
  • formulleri bi kagida yaz kaigittan baka baka coz sonra biraz ogrenince bakmadan cozmeye calis 2 kitapdan bitirisen tum sorulari bida soru kacirmazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.