Şimdi Ara

Trigonometri kitabı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece trigonometriyi içeren ve çok iyi anlatan kitap lazım .tavsiyelerinize açığım edit: anadolu lisesi 10 .sınıf parabolde bitti 2. dönem sadece trigonometri var başka hiç bir konu yok.

• trigonometrinin bi espiri yok olum ne kitabı? geometrinde birazcık iyiyse en azından paralelkenarın vs. özelliklerini biliyosan çoğu soruyu çözersin. formüllerde zor dğeil okadar. ne kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

trigonometrinin bi espiri yok olum ne kitabı? geometrinde birazcık iyiyse en azından paralelkenarın vs. özelliklerini biliyosan çoğu soruyu çözersin. formüllerde zor dğeil okadar. ne kitabı

galiba 12.sınıf veya mezunsun ben henüz 10 .sınıftayım onun için temelden oturtmak istiyorum 12 olsam banada çok basit gelir zaten
  • Celal Aydın
  • Konu anlatım için değil de soru olarak gür yayınlarını öneririm.
  • Coşku 10.Sınıf al oturt trigonometri temelini usta,her çeşit soru vardır
  • Ben bu yaz trigonometri celal aydın aldım ordan hallettim bu sene içinde de birkaç test hariç çözmedim son 2 aya dek de çalışmayacağım yani kısaca tavsiye ederim sorunun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETY

Celal Aydın

çks şeklindemi?
  • gür yayınları kırmızı kitap süper anlatıyor trigonometriyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp12ank

Arkadaşlar sadece trigonometriyi içeren ve çok iyi anlatan kitap lazım .tavsiyelerinize açığım edit: anadolu lisesi 10 .sınıf parabolde bitti 2. dönem sadece trigonometri var başka hiç bir konu yok.

Burada trigonometriyi ezen arkadaşlara kesinlikle kulak asma.Önündeki 2 sınıfta trigonometri kullanılacak.neredeyse her mat2 konusunun içinde geçen bir konu trigonometri.Kaynak olarak Matematik Dünyası(Fasiküller Dünyası) 'nın trigonometri fasikülünü tavsiye ediyorum.Çözüp eksiksiz öğren daha sonra pratik yap akarsın.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp12ank

quote:

Orijinalden alıntı: ETY

Celal Aydın

çks şeklindemi?

Evet 20 küsür test var ve hepsi çözümlü. Bana baya faydası oldu Trigonometri sorunum hiç yok.
  • Ben de şu an arıyorum. Galiba Sonuç Yayınları'nın ya da Coşku'nun kitabını alacağım. Coşku konu anlatımlıydı sanırım.
  • gür yayınları kırmızı kitap a sı konu anlatımlı güya ama herçeşit soru var içinde süper kitap alın bitirin daha çok soru çözmeye ve soru tipi görmeye yönelik arasınıflar soru çözmek için olurda konu olarak pek iyi değil ...
  • matematiğin iyiyse celal aydın orta seviyedeyse karekök trigonometri 0
  • Ben bugün aldım. Coşku falan alırım diye gittim ama Gür Yayınları aldım. Konu anlatımı olarak sadece tanım falan verip hemen kısacık örnek çözüyor, sonrasını sana bırakıyor otur çöz. Tavsiye ederim, ben bu akşam çözmeye başlıyorum.
  • Karakök trigonometri sıfır. Yahut hiç temelim yok allah bu trigonometrinin belasını versin diyecek haldeysen kartezyen :D
  • Bende 10. Sinifi bitirdim sonuc yayinlari pembe kitapta her cesit soru vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.