Şimdi Ara

Trigonometri'in Geometriye Geçmesi (ACIL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Birey B Gelişim Mat Sb çözüyorum, bu kitap Ygs+Lys içeriyor, konulara baktığımda dikkatimi bir şey çekti ve kitapta Trigonometri'nin olmadığını fark ettim. Biraz araştırma sonucu Trigonometri'nin artık Geometri'nin bir konusu duydum.
    Sıkıntım şu ki Limit Türev Integral, ve Trigonometri temelim yok. Bu kitapta verilen sıraya uygun bir şekilde gidersem Trigo çözmeden Limit, Türev e geçmek zorunda kalacağım.
    2018 konu sıralaması hk. bilgim yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Birey A Geo Çözümlü Sb alacağım, sizce bu tür yeni basım Geometri Sb kitapların da Trigonometri var mıdır ve eğer varsa bu kitabı bitirdikden sonra Limit, Türev, Integral üçlüsüne geçmem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

Son sorum, Ygs de Trigonometri çıkıyor mu?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trigo sadece bireyin kitaplarinda geodaydi galiba.

Trigoya limit,turev,integralden once calisirsan bu 3 luyu daha iyi anlarsin.

Ygsde basit duzeyde trigo bilgisi gerektiren soru gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 4 Ağustos 2017; 14:51:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. sınıfta görülen cos teo sin teo çıkıyor diye biliyorum zaten onları bilmeden dörtgenleri vs çözemezsin. ama o dönüşümdür vs ygs de yok
    bu sene mat geo birleşti 80 soru oldu bizim müfredatta geo diye bir ders yok zaten ösym bu sene trigoyu tam matla geo arasına koydu bi geçiş formu gibi:)
  • Teşekkürler arkadaşlar, o zaman en iyisi Mantık konusuna kadar gelip Trigonometri çalışmak. O bittikten sonra da Türev, İntegral Limit yardırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 4 Ağustos 2017; 15:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trigo arafta arkadaşlar matematik ile geometrinin kestiği yerde soruyorlar lys de böyleydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.