Şimdi Ara

Triger Seti Marka Önemli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Vectra B X16XEL araç için Triger seti almayı düşünüyorum. Aşağıda linkini verdiğim iki ürün arasında 42 tl civarında bir fiyat farkı var.RUVILLE nasıl bir markadır? GM için bu farka değer mi?

RUVILLE = 119,99 TL
    http://www.opelparcaci.com/main/opel_triger_seti_astra_f__corsa_b__tigra_a__vectra_b_x14xe__x16xel_motorlar_icin-1269-0-225.html

GM (Orjinali) = 162,27
    http://www.opelparcaci.com/main/opel_triger_seti_astraf__corsab__tigraa__vectrab9699__x14xe_x16xel_motorlar_icin-808-0-225.html

• Koca forumda hiç mi Triger degistiren yok yaa.

Ya da millet ustaya gidip Triger tak da ne takarsan tak diyor herhalde...
  • Ben Ruville diye bir marka duymadım fakat, GM in orjinali Gates olması lazım, o da bir numaralı kayıştır. Triger kayışında şaka olmaz, o 42 tl lik fark size çok acı bir fatura olarak dönebilir.
  • herzaman orjinal ürünü taktırmanda fayda var
  • Selam,

Ruville alman malıdır kalitelidir. GM de zaten bu tip parçaları fason olarak ürettirmekte. Ruville takabilirsiniz problem olmaz ve bence o aradaki farka değ-mez.

Analyzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Analyzer

Selam,

Ruville alman malıdır kalitelidir. GM de zaten bu tip parçaları fason olarak ürettirmekte. Ruville takabilirsiniz problem olmaz ve bence o aradaki farka değ-mez.

Analyzer

Arkadaşım Ben 12 Senelik Opel Yedek Parça İşi Yapıyorum İlk Defa Duydum Ruville Markasını..EAGLE58; Arkadaşım Sen Orjinal^den Şaşma (TRİGER SETİ İÇİN)..Trojana Adlı Arkadaşıma Katılıyorum..Triger Kayışı Koparsa, Aracınıza 1.500 - 2.000 TL. Arası Masraf Açacaktır..İyi Günler..
  • merhaba,

focus ghia ya triger seti alacağım,motorcraft marka bulunabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör seçimi MARKA olarak!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Triger setinin markası tabiki önemli. GM Markalarda yüksek indirim sözkonusu.

www.opelgm.com dan orjinal triger setlerini uygun fiyata alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT4108

merhaba,

focus ghia ya triger seti alacağım,motorcraft marka bulunabilir mi?

Focus Ghia aracıma Ruville triger seti taktırdım , öneririm ben geçen hafta değiştirdim sorunsuz kaliteli bir markadır Alman malı ne de olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.