Şimdi Ara

Trident T1000 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
27.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_blade -- 2 Ağustos 2011; 12:03:13 >

• Konu Güncel
  • ÇİN MALI TELEFONDUR İPHONE4 İLE UZKATAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR HİÇBİR ARTISIDA YOKTUR UZAK DUR ARKADAŞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

ÇİN MALI TELEFONDUR İPHONE4 İLE UZKATAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR HİÇBİR ARTISIDA YOKTUR UZAK DUR ARKADAŞIM.

???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_blade -- 16 Şubat 2011; 0:23:13 >
  • Ben biraz inceledim. Dokunmatiğini bayağı geliştirmişler. Eskisi gibi değil.
  • Aklın varsa alma kardeş Trident wt-3 var dokunmatiği rezil wifi var diyor dibinde anca çekiyor mesaj yazmaya çalışıyorum tuşlar birbirine giriyor çıldırmak istiyorsan alabilirsin ayrıca telefonu aldıktan sonra sorun çıkardığında garantiye gittiğinde çook geç geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan636

Aklın varsa alma kardeş Trident wt-3 var dokunmatiği rezil wifi var diyor dibinde anca çekiyor mesaj yazmaya çalışıyorum tuşlar birbirine giriyor çıldırmak istiyorsan alabilirsin ayrıca telefonu aldıktan sonra sorun çıkardığında garantiye gittiğinde çook geç geliyor

WT3 ile T1000 arasında birçok model var diye biliyorum, benim arkadaştada wt1 i var 2 kere gönderdi garantiye 4 gün içinde geri gedi telefon yapılmış halde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSP EP Serisi Ups Hakkında???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam cin malindan uzak durun saglıgınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam cin malindan uzak durun saglıgınız için

Tavsiyen için saol arkadaşım. Lakin sitesine baktım birde televizyondaki bazı programların anasponsoruymuş orda bu telefonun türkiyede üretildiği yazıyor. Ama iç malzemesi çin olup türkiyede montajlıyorda olabilir. Sonuçta bütün ürünler çinde üretilip dünya pazarına sunuluyor öyle değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_blade

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam cin malindan uzak durun saglıgınız için

Tavsiyen için saol arkadaşım. Lakin sitesine baktım birde televizyondaki bazı programların anasponsoruymuş orda bu telefonun türkiyede üretildiği yazıyor. Ama iç malzemesi çin olup türkiyede montajlıyorda olabilir. Sonuçta bütün ürünler çinde üretilip dünya pazarına sunuluyor öyle değilmi?

kaliteli cin var hocam bir birde kalitesiz cin var.

sen ybr aliyorsun cin mali sana yıllarca dayanıyor.
    gidip mondial aliyorsun 1 senede sana bir mondial parasi kadar masraf cıkartiyor.

böyle lütfen yorumlar yapmayin hersey cinde üretiliyor diye lütfen yani :)

• Kardeşim dokunmatikde geçiş yaparken çince klvayeye bile qeçiş yapıyor wt3 de Trident işi bilmiyor alırsan hata yapmış olursun illaki çin malı telefonlardan alıcam diyorsan Trident al ama diğerleri çok daha kötü ...
  • Yorumlarınız için saolun arkadaşlar, ee bu telefonu kullanan başka yokmu kocaa Türkiyede?
  • Merhaba.
    Bu telefonu merakımdan gittim aldım. Telefonda hiç bir hata yok. Java oyun yükleyebiliyorum + çift hat çalışıyor + Wireless ile internete, google maps ve msn e girebiliyorum + Müzik çalar var kendi orijinal kulaklığı ile çok kaliteli ses alabiliyorum. istersen 5+1 e de bağlayabilirsin. Fakat kamerada zoom özelliği yok oda benim için sorun olmadı. Çizilmesin diye kılıf aldım. Gözlük temizleme beziyle telefonumun her yerini siliyorum. Aynı ilk günkü gibi duruyor. İnşallah birşeyde olmaz. İlk dokunmatik telefonum olduğu için dokunmatikte biraz zorlanıyorum.
  • yahhu ne bicim yorumlar bunlar trident türk malı baştaki trden anlayin bnde dei oluyrm almak için diasada 299 tl trident t 1000 hiçbir kılı bile çinde ürtlimiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: <zxc

yahhu ne bicim yorumlar bunlar trident türk malı baştaki trden anlayin bnde dei oluyrm almak için diasada 299 tl trident t 1000 hiçbir kılı bile çinde ürtlimiyor

sanki turkler cok güzel üretiyor hocam parcalar nerden geliyor zannediyorsun?
  • Arkadaşlar öncelikşunu dfiyeyim bu telefon dahiL hepsi çinde üretiliyor .. nokia , samsung , vb. sadece sony korede üretiyor bunun sebebi orda vergi yok kdv vb. şeyler yok yhani şu çin malı olayını geçelim bu telefonun + laırda var - leride

+ ları :
    öncelikle iphone çok benzediqi için iphonenun arka kapaqını aldınızda buna oturuo ve elinizde bi iphone :D
    wirelless şikayetçi olanda var olmayanda ben bunu ayar ve kullanmaya baglıyorum ayrıca unutmayalım kulladımız modemlerde önemli
    ayrıca dokunmati çok güzel tabi ben bunları internette yaptıgım araştırmala dayanarak söylüyorum arda kötü olanda çıkabilir

-leri

garanti biraz sorunmuş geç geliyor
    msn de yazarken sorun oluomuş çünkü yazarken ekrana tamamen harfler kaplıo sen yazacagını yazıosun sonra ok layıp açıomuşsun bu yani telefon güzel 1 2 hafta içinde bnede alacam bi tane bide iphone arka kapak 300 liraya bi tane iphone :D

kuLLananlar daha önemli onalrdan yorum bekliyoruz tabiki

unutmaan tirident TÜRK malıdır :D Çin deil :D

• Arkadaşlar,
    Bu cihazı (notebook ile) modem olarak kullanabilirmiyiz? (iphone'daki internet paylaşımı gibi...)
    Acil durumlarda, notebook ile internete bağlanıp, bir iki mail alıp göndermek amaçlı...
    teşekkürler,,
  • bu telefondan 2 ay içinde 18 tane sattım 4 tanesi 2. gün gelip telefonda çıkan sorunları dile getirdiler ve işlemi iptal ettiler, Kalan 14 kişiden 7 tanesi telefonu garantiye gönderdi, Anlıyacağınız artık ne ben satıyorum nede Sattırıyorum. Arkadaşlar sırf tipi için okadar para verip hava atıyım derken havanızı almayın. Servisi Evşin Elektroni gerçekten berbat arıyorum servisi o ona bağlıyo o ona bağlıyo çoğu zaman hatlar meşgul, Birisi a diyo birisi b diyo gerçekten berbat sakın blaşmayın Tridente benden söylesmi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

bu telefondan 2 ay içinde 18 tane sattım 4 tanesi 2. gün gelip telefonda çıkan sorunları dile getirdiler ve işlemi iptal ettiler, Kalan 14 kişiden 7 tanesi telefonu garantiye gönderdi, Anlıyacağınız artık ne ben satıyorum nede Sattırıyorum. Arkadaşlar sırf tipi için okadar para verip hava atıyım derken havanızı almayın. Servisi Evşin Elektroni gerçekten berbat arıyorum servisi o ona bağlıyo o ona bağlıyo çoğu zaman hatlar meşgul, Birisi a diyo birisi b diyo gerçekten berbat sakın blaşmayın Tridente benden söylesmi ;)

anlatamiyoruzki hocam
  • Telefon bozuldu, at çöpe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 24 Eylül 2011; 12:17:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.