Şimdi Ara

Trident Cep Telefonuna Android Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
11.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Trident TD-2122 cep telefonu aldım. Telefonun özellikleri fena değil. Görünümü çok güzel. Ancak işletim sistemi berbat. Ben bu telefona ANDROİD işletim sistemi yüklemek istiyorum. İndirme linki, izleyebileceğim adımlar, ne varsa olur. Yardım edin. Lütfen !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoline -- 26 Eylül 2013; 16:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bekoline

Arkadaşlar,
    Trident TD-2122 cep telefonu aldım. Telefonun özellikleri fena değil. Görünümü çok güzel. Ancak işletim sistemi berbat. Ben bu telefona ANDROİD işletim sistemi yüklemek istiyorum. İndirme linki, izleyebileceğim adımlar, ne varsa olur. Yardım edin. Lütfen !!!!

Malesef İmkansız değil fakat kimse çıkıp trident td2122'ye rom portlamaz...

Edit: Bu arada eğer android yüklenebilecek bir seviyede olsaydı android işletim sistemiyle satılırdı diye düşünüyorum..

Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 26 Eylül 2013; 16:53:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Arkadaşlar,

Edit: Bu arada eğer android yüklenebilecek bir seviyede olsaydı android işletim sistemiyle satılırdı diye düşünüyorum..

Güle güle kullanın

İmkansız değil diyorsunuz. Lütfen ne olabileceğini anlatır mısınız ? Dediğim gibi ne olursa yapabilirim. :) Rom portlamayı açabilir misiniz biraz ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoline -- 26 Eylül 2013; 17:01:15 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Güle güle kullanın

İmkansız değil diyorsunuz. Lütfen ne olabileceğini anlatır mısınız ? Dediğim gibi ne olursa yapabilirim. :D

Benim ya da sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Çok zahmetli işler. Yetenek istiyor Zaten o telefonun donanımını android işletim sistemini kaldırmaz. Yani imkansız diyelim

Olduğu gibi memnun olmaya bakın... Tekrar hayırlı olsun. Ne kadar vermiştiniz o cihaza?

• o telefon için rom yapan yoktur. zaten yapılsaydı androidle satarlardı. yani bu halinde kullanmak tek çareniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Güle güle kullanın

İmkansız değil diyorsunuz. Lütfen ne olabileceğini anlatır mısınız ? Dediğim gibi ne olursa yapabilirim. :D

Benim ya da sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Çok zahmetli işler. Yetenek istiyor Zaten o telefonun donanımını android işletim sistemini kaldırmaz. Yani imkansız diyelim

Olduğu gibi memnun olmaya bakın... Tekrar hayırlı olsun. Ne kadar vermiştiniz o cihaza?

Yaklaşık 200 TL . Olmaz diyorsunuz yani ? Neyse ben yinede bir umut bir süre araştırayım. Teşekkürler :D

• Peki.. Telefonun Kendi İşletim Sisteminin Adını Söyleyebilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trident almak neden, onu çok merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evereve

Trident almak neden, onu çok merak ettim?

Almak neden derken ?
  • Adamlar inceleme yapmış, yazılımının ne olduğunu bile cozememisler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 29 Eylül 2013; 19:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun zap yaparken bi kanalin dogrudan satis programinda trident marka bi telefon pazarliyorlardi. Cakma s3 modeli. Yaninda turkcell den 100tl lik konusma hediye veriyorlar 199tl ye satiyorlardi bu urunu. Kapida odemeli kargo dahil. Bu 199un %18 kdv sini cikinca 170tl kaliyor firmaya. 100tl lik hediye konusmanin maliyeti nedir bilemem ama 90tl olarak varsayiyorum. Kaliyor 80tl. Kargo kapida odeme olunca bununda maliyeti hemen hemen 15tl oluyor. Kaldi 65tl. Bu adamlar bunu aslinda 65tl ye satiyor. Siz bu urunun cinden buraya lojistik, gumruk vergisi ve gumrukcu masrafiyla kac paraya geldigini hesaplayin. Satisi 65 tl. Firma kotulemiyorum yanlis anlamayin ama bu tur urunlere para filan vermeyin. 200tl daha verin 400tl ye samsung lg gibi teknoloji devlerinin urunlerini aliniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekoline B kullanıcısına yanıt
    trident almak, hala cep telefonunuzu arayıp biz polisis hesabınız teror örgütlerinin eline geçmiş hesabınızdaki tüm parayı bize verin diyip dolandırılan insanlardan farkı olmadıgını düşünüyorum. yasal dolandırıcılık yapıyorlar bunada devlet izin veriyor alınan mala yapacak bişey yok artık ama almayı düşünenler bulaşmasınlar yerli malı yurdun malı diyip kazıklıyorlar illaki sokaga atılacak 200 tl niz varsa akşama birlikte ezelim parayı en azından işe yaramış olur :)

teknik servise yollanan ürün aynı şekilde yapılmadan geri geliyor iade etmek isteyince indiriml ürün alamıyoruz diyorlar işin ilğinci tüketici heyetine başvursanız dahi bişey çıkmıyor adamların uydurma adresi var kanunen yapacak birşey kalmıyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evereve

Trident almak neden, onu çok merak ettim?

Almak neden derken ?

Neden Trident marka bir telefon tercih eder bir kişi, onu merak ettim.
  • @Sarıaslan
    Trident yasal bir dolandırıcı şirketidir. Ürünleri TV yoluyla pazarlarlar. Ondan sonra kapıda getiren eleman kargo parası adı altında sizden 200 TL alır, siz kargo ücreti ödediğiniz için ürüne para vermemiş olursunuz. Böylece ürünün faturası da kesilmemiş olur. Bu yolla hem vergi kaçırırlar hem de ürünü iade için olan yasal hakkınız elinizden alınmış olur.

Göz göre göre senelerce yüzlerce insanı bu yolla hem de ulusal tv ve radyolara verdikleri reklamlarla dolandırıyorlar. Bir tek hakim-savcı da bunlara dur demiyor.
  • Yerli malı,Herkes onu kullanmalı arada sırada kazıklanmalı..dimi ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.