Şimdi Ara

Trident 4dwave-dx-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Trident 4dwave-dx-1 ses kartının Win XP için driver'ı lazım. Nette araştırdım ama sağlıklı bir bilgi bulamadım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Şu açtığım topice bakan yada bakmayanlara şapka çıkartıyorum. Başka bir şey demiyorum. Bu forumunda amacından uzaklaştığını düşünüyorum. Herkese saygılar...

Demek ki bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşılmadıkça büyüyor....
  • Hocam ayıpsın. Bence burası Türkiye deki en güzel forum. Al istediğin driver için link.

http://www.harabe.net/forum/index.php?s=7d1b5662d385dfe48788450ae883811b&showtopic=146&st=0&#entry8867
  • Yalnız o kartı bir an önce değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok dandik bir ses kartı. İşlemciyede aşırı yük bindiriyor. İdare etsin diye kullanıyorsanız ayrı tabi...
  • Sevgili gazimle peşpeşe gidiyoruz galiba. Ama benden önde. O sürücü için tamam. Ama başka bir şeye ihtiyacın olursawww.driverara.com da fena değildir. Basit bir üyelik istiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

Hocam ayıpsın. Bence burası Türkiye deki en güzel forum. Al istediğin driver için link.

http://www.harabe.net/forum/index.php?s=7d1b5662d385dfe48788450ae883811b&showtopic=146&st=0&#entry8867

@huysuz ihtiyar
    Sevgili gazimle peşpeşe gidiyoruz galiba. Ama benden önde. O sürücü için tamam. Ama başka bir şeye ihtiyacın olursawww.driverara.com da fena değildir. Basit bir üyelik istiyor...

Verdiğiniz bilgiler için sağolun. Ancak, ozgboy kardeşim aradığım driver Trident 4dwave-dx-1 senin verdiğin linkteki ise Trident 4dwave-dx nx bununla benim ihtiyacım olan driver aynımı? Bir farklılık yaratmaz mı? Merak ettim.

• Bildiğim kadarı ile aynı olması lazım. Bir dene olmazsa başka linklerde verebilirim. Deneyip neticeyi yazmanı bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prog. kurdum şimdilik çalışıyor sorun yok gibi. Ama galiba en iyisi düzgün bir şey almak...

Yrd.için teşekkürler @ozgboy
  • arkadaslar topic baya eskı ama bende bu surucuyu arıyorum .. o verilen link çalışmakta fakat surucuyu yuklerken sonlara dogru makınaya reset atıyor ve halıyle yuklenmıyor. elınde bu drıver olan varsa yada nerde oldugunu bılen lınk atabılır mı?
  • s.a kardes o buldun drıver neyy bana lınk verebılırmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.