Arkadaşlar Trident 4dwave-dx-1 ses kartının Win XP için driver'ı lazım. Nette araştırdım ama sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Şu açtığım topice bakan yada bakmayanlara şapka çıkartıyorum. Başka bir şey demiyorum. Bu forumunda amacından uzaklaştığını düşünüyorum. Herkese saygılar...
Demek ki bilgi, deneyim ve tecrübe paylaşılmadıkça büyüyor....
Hocam ayıpsın. Bence burası Türkiye deki en güzel forum. Al istediğin driver için link.
Yalnız o kartı bir an önce değiştirmenizi tavsiye ederim. Çok dandik bir ses kartı. İşlemciyede aşırı yük bindiriyor. İdare etsin diye kullanıyorsanız ayrı tabi...
Sevgili gazimle peşpeşe gidiyoruz galiba. Ama benden önde. O sürücü için tamam. Ama başka bir şeye ihtiyacın olursawww.driverara.com da fena değildir. Basit bir üyelik istiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: ozgboy
Hocam ayıpsın. Bence burası Türkiye deki en güzel forum. Al istediğin driver için link.
@huysuz ihtiyar Sevgili gazimle peşpeşe gidiyoruz galiba. Ama benden önde. O sürücü için tamam. Ama başka bir şeye ihtiyacın olursawww.driverara.com da fena değildir. Basit bir üyelik istiyor...
Verdiğiniz bilgiler için sağolun. Ancak, ozgboy kardeşim aradığım driver Trident 4dwave-dx-1 senin verdiğin linkteki ise Trident 4dwave-dx nx bununla benim ihtiyacım olan driver aynımı? Bir farklılık yaratmaz mı? Merak ettim.
Bildiğim kadarı ile aynı olması lazım. Bir dene olmazsa başka linklerde verebilirim. Deneyip neticeyi yazmanı bekliyorum...
Prog. kurdum şimdilik çalışıyor sorun yok gibi. Ama galiba en iyisi düzgün bir şey almak...
Yrd.için teşekkürler @ozgboy
arkadaslar topic baya eskı ama bende bu surucuyu arıyorum .. o verilen link çalışmakta fakat surucuyu yuklerken sonlara dogru makınaya reset atıyor ve halıyle yuklenmıyor. elınde bu drıver olan varsa yada nerde oldugunu bılen lınk atabılır mı?
s.a kardes o buldun drıver neyy bana lınk verebılırmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme