Şimdi Ara

Tribün (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
10.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fenerbahçe
    -------------
    süper lig: 1996, 2001, 2005, 2007
    atatürk kupası: 1998

beşiktaş
    ----------
    süper lig: 2009
    türkiye kupası: 2009, 2011

milli takım
    -------------
    uefa euro 2000: quarter finalist
    fifa world cup 2002: third place
    uefa euro 2008: semi finalist

kişisel
    --------
    fifa world cup all star team: 2002
    uefa team of the year: 2002
    iffhs world's best goalkeeper of the year 2002: third
    fifa 100*
  • Bir J.Jump SS'si daha .

Figo'nun yüzüne Barça Bayrağı atarken.

Tribün
  • Ersen Martin, Recreativo Huelva
    (kümede kaldıkları maçtan sonra...)

Tribün
  • En iyi futbolcu golu attıktan sonra TRİBÜNE koşandır

Tribün

Diego Forlan-Atletico Madrid
  • Godfather'i kimse koymamis... Acik ara favorilerimden olan bir sovdu.

Tribün

Bir digeri de "Istanbul since 1453". Fenerbahce taraftarini takdir ettigim anlardan biridir, yunanlilara gosterdiler ebelerininkini.
  •  Tribün

Jose Mourinho ve unutulmaz sözleri

Zirveye dair: “Zirvede baskı diye bir şey yok. Baskı, ikincilikte ya da üçüncülükte...”

puan kaybından sonra basın toplantısında soru geliyor "takım yorgun muydu?"
    -"yorgun? günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. biz değil..."

“Futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. Ben iyiye ve kötüye inanırım. Başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyim.”

“Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto’da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra ben...”

Takımda yaptığı taktik ve oyuncu değişikliklerine dair: “Eğer evdeki garajınızda bir Bentley’niz, bir de Aston Martin’iniz varsa ve her Allah’ın günü gideceğiniz yere Bentley’inize binerek gidiyorsanız, e biraz aptalsınız demektir.”

Oyuna alınmadığı için Mourinho’ya patlayan Ricardo Carvalho: “Ricardo Carvalho, bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyor gibi. Bir IQ testi yaptırmasında, ya da ne bileyim, bir akıl hastanesine başvurmasında fayda olabilir.”

Arsene Wenger’e dair: “Onun röntgenci olduğunu düşünüyorum. Böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler... O da Chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...”

Barcelona’ya yenildikleri maçta Asier Del Horno’nun maçtan atılmasına neden olan Lionel Messi: “Barcelona, muhteşem tiyatrolarıyla bir kültür kenti. Bu çocuk da artistliği iyi öğrenmiş.

İnanca dair: “Normal şartlar altında Porto şampiyon olacaktır; anormal şartlar altında, Porto yine şampiyon olacaktır.”

(Chelsea’ye gelmeden önce, Portekiz premier liginin sezon ortasında....) Karşılaşacakları maçın vuku bulacağı tarihlerde komşusu İskoçya’da kuş gribi tespit edilen ve ligde Chalsea’yi 7 puan geriden takip eden

Manchester United’a dair: “Stres mi? Kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. Ciddiyim, kuş gribinden bile Manchester’dan fazla korkuyorum.”

Liderliğe dair: “Şu anda lider durumda olmamız kulübün maddi gücünden kaynaklanmıyor. Bütün kupaları alma iddiamız, benim üstün çabalarımdan ve emeğimden kaynaklanıyor.”

Frank Rijkaard’a dair: “Benim futbol hayatımda koca bir sıfır var. Ancak onun futbol hayatı mükkemmeldi, başarılarla doluydu. Benim teknik direktörlük kariyerimde kupalar varken, bu kez Rijkaard’ın elinde koca bir sıfır var.

Sir Alex Ferguson’a dair: “Belki ben de 60’ıma geldiğimde, aynı ligde 20 yıllık kariyer devirdiğimde ve herkesin saygısını kazandığımda, insanlarla konuşurken onların hafiften titremelerini sağlama kudretinde olurum. (Birkaç gün sonra...) İnsanlar kasırga kopsun istiyor ama yok öyle bir şey. Sir Alex’e müthiş bir menajer olduğu için saygı duyuyorum ama o da prosedüre uymak zorunda. Ben hakemlerle konuşmam ve başka menajerlerin de bunu yapmasını istemem... Bir de... Konuşmak vardır, bağırmak vardır... Bu Sir Alex’e karşı olduğum anlamına gelmiyor. Çarşamba günü maçtan sonra ofisimde şarap içtik. Maalesef kötü bir şaraptı, o da bundan şikayetçiydi. Sözüm var; sezonun ikinci yarısında doğumgünüm var. Ona güzel bir Portekiz şarabı götüreceğim."

arsen wenger için "hala çocuk bakıcılığı yapmaktan takımını şampiyon yapamıyor"

c.ranieri için "ingiltere'de kaldı sadece günaydın ve iyi günler demeyi öğrendi başka kelime öğrenemedi"

Tottenham ile Stamford Bridge'te berabere kalınan maç sonrası: Tottenham buraya bir otobüsle geldi ve o otobüsü kalenin önüne çektiler.

bologna teknik direktörü mihajloviç, mourinho için "mourinho ile futbol konuşmam. futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememek lazım" dedi. mourinho çok kısa bir süre sonra mihajloviç'e kendi stilinde cevap verdi; "jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Zlatan-Eto takası hakkında'' Sadece aptal bir antrenör İbrahimoviç'i kaybettiği için üzgün olmadığını söyleyebilir ancak onun yerine gelen oyuncuyu beğenmemek de yalnızca aptal birinin söyleyebileceği bir şey" dedi. Elbette Eto'o da çok büyük golcü ama Ibrahimoviç'le asla karşılaştırılamaz bile. Ibrahimoviç'in üstüne sistem kurabilirsin ama Eto'o yu kurulu sisteme yerleştirebilirsin ancak.

• legia warsaw taraftarını tek geçerim..bence polonyanın en taraftarı..hele youtube da bi videosunu izledim lech poznanla oynuyorlar galiba kupa maçıydı penaltılara kalmışlar son penaltıyı legia kullanıyor, daha penaltı kullanılmadan legia taraftarı sahaya iniyor..youtube da legia warsaw videolarını izlemenizi tavsiye ederim on numara taraftarı var..
  •  Tribün

•  Tribün
  •  Tribün
  • liverpool

Tribün
  • forma daki reklam

Tribün

cemal Gürsel reklamı
    Beşiktaş futbol takımı, 27 Mayıs 1960'ta kimine göre "ihtilal" kimine göre ise "darbe" olan hareketi gerçekleştiren Cemal Gürsel'i "selamlamak" adına her bir futbolcusunun göğsünde paşanın isminin bir harfinin yazılı olduğu formalarla çıkar. Böylece yan yana dizili 11 futbolcunun göğsündeki harfler soldan sağa okunduğunda "CEMAL GÜRSEL" adı ortaya çıkmaktadır. Bu "siyasi reklam" sahalardaki ilk forma reklamı

--------------------------

Tribün

En ilginç forma reklamı Altay2ın 1988-1989 sezonunda ligin ikinci haftasında Fenerbahçe'ye karşı giydiği formadır. 1988 eylül ayında ingiliz şarkıcı Samantha Fox konser için İzmer'e gelecektir. Bunun da en iyi duyurusunun Fenerbahçe maçıyla yapılacağı düşünülür ve Altay'ın onbiri göğüslerinde Samantha Fox yazılı bir formayla sahaya çıkar. Karşısında 11 tane Samantha Fox'u gören Fenerbahçe sahdan 4-0'lık galibiyetle ayrılır.

----------------------------

buda reklam sayılmaz ama çok eski bir forma kaynağına ulaşamadım

Tribün

• Süper konu .

Tribün

Tribün
  • AEK Atina

Tribün
  • Muğla'da Büyük Aşk

Tribün
  •  Tribün

Hafta Sonu Tv’de Futbol

18 Kasım Cuma
    20.00 Mersin İdman Yurdu – Trabzonspor (LİG TV)
    21.30 Kaiserslautern – Bayer Leverkusen (TRT HD)
    19 Kasım Cumartesi
    13.00 Ankaragücü – Karabükspor (LİG TV)
    13.30 Giresunspor – Konyaspor (TRT 3)
    14.45 Norwich City – Arsenal (LİG TV2)
    16.00 Gaziantep Belediye – Kayseri Erciyes (TRT 3)
    16.00 Kayserispor – Orduspor (LİG TV)
    16.30 Mönchengladbach – Werder Bremen (TRT 2/TRT HD)
    17.00 Manchester City – Newcastle (LİG TV2)
    19.00 Fenerbahçe – Eskişehirspor (LİG TV)
    19.00 Sakaryaspor – Karşıyaka (TRT 3)
    19.00 Villarreal – Real Betis (NTVSPOR)
    19.30 Bayern Munich – Borussia Dortmund (TRT HD)
    19.30 Swansea – Manchester United (LİG TV2)
    21.00 Barcelona – Zaragoza (NTVSPOR)
    23.00 Valencia – Real Madrid (NTVSPOR)

19 Kasım Cumartesi
    13.00 Ankaragücü – Karabükspor (LİG TV)
    13.30 Giresunspor – Konyaspor (TRT 3)
    14.45 Norwich City – Arsenal (LİG TV2)
    16.00 Gaziantep Belediye – Kayseri Erciyes (TRT 3)
    16.00 Kayserispor – Orduspor (LİG TV)
    16.30 Mönchengladbach – Werder Bremen (TRT 2/TRT HD)
    17.00 Manchester City – Newcastle (LİG TV2)
    19.00 Fenerbahçe – Eskişehirspor (LİG TV)
    19.00 Sakaryaspor – Karşıyaka (TRT 3)
    19.00 Villarreal – Real Betis (NTVSPOR)
    19.30 Bayern Munich – Borussia Dortmund (TRT HD)
    19.30 Swansea – Manchester United (LİG TV2)
    21.00 Barcelona – Zaragoza (NTVSPOR)
    23.00 Valencia – Real Madrid (NTVSPOR)

20 Kasım Pazar
    13.00 Antalyaspor – İstanbul Belediye (LİG TV)
    13.00 Real Sociedad – Espanyol (NTVSPOR)
    13.00 Sivasspor – Gençlerbirliği (LİG TV2)
    13.30 Akhisar Belediye – Tavşanlı Linyit (TRT 3)
    13.30 Boluspor – Bucaspor (TRT 1)
    16.00 Adanaspor – Kasımpaşa (TRT 3)
    16.00 Gaziantepspor – Manisaspor (LİG TV2)
    16.30 Stuttgart – Augsburg (TRT 2)
    18.00 Chelsea – Liverpool (LİG TV3)
    18.30 Hamburg – Hoffenheim (TRT HD)
    19.00 Beşiktaş – Galatasaray (LİG TV)
    19.00 Sevilla – Athletic Bilbao (NTVSPOR)
    19.00 Çaykur Rizespor – Denizlispor (TRT 3)
    21.00 Atletico Madrid – Levante (NTVSPOR)
    21 Kasım Pazartesi
    20.00 Bursaspor – Samsunspor (LİG TV)
    20.00 Göztepe – Elazığspor (TRT 3)
    22.00 Tottenham – Aston Villa (LİG TV3)

• Cumartesi akşamı Valencia Mestella’da Real Madrid’i ağırlıyor. Giyecekleri forma enfes, hazırladıklari video ile de taraftara şimdiden çoşkuyu veriyorlar. Sloganları da “her zamankinden daha fazla yarat.”

• junior Robinho

• Muslera&Balotelli

Tribün

7 sarı kart ve 1 kırmızı kartın çıktığı, Uruguay’ın İtalya’yı 0-1 yendiği bir hazırlık(!) maçı.
  •  Tribün
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.