Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
13
Favori
40.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Raider da hangi perk ler açılmalı bu konuda da fikrini alırsam iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gavlu -- 27 Nisan 2014; 12:06:11 >
  • Gavlu G kullanıcısına yanıt
    ben pek raider oynamam ama oynadığım zaman looter/quick draw giderim (looter yerine survivalist de olabilir keza pickuplar sağlık da verir ama looterla daha fazla cephane veriyorlar). potential energy de sıkıştırılabilir keza raider'ın C tuşu ile çalışan, enerji tüketerek korunma sağlayan ekstra güç kalkanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ben pek raider oynamam ama oynadığım zaman looter/quick draw giderim (looter yerine survivalist de olabilir keza pickuplar sağlık da verir ama looterla daha fazla cephane veriyorlar). potential energy de sıkıştırılabilir keza raider'ın C tuşu ile çalışan, enerji tüketerek korunma sağlayan ekstra güç kalkanı var

Teşekkürler
  • oyunu yeni kurdum ve ilk patch atmada takıldı hiç bi ilerleme vesaire yok ne gibi bi sorun olabilir ?
  • WeasLey_ W kullanıcısına yanıt
    launcher ekranının sağ üst köşesinde çark var ona bas ordan trouble and diagnostic de ordanda repair de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

launcher ekranının sağ üst köşesinde çark var ona bas ordan trouble and diagnostic de ordanda repair de

hocam sorun o değlmiş steam hatasıymış tekrar yükleyince sorun düzeldi de bu seferde sistemi zorluyo hevesim kalmadı
  • WeasLey_ W kullanıcısına yanıt
    ayarları düşür iyice zaten grafik önemli değil bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ayarları düşür iyice zaten grafik önemli değil bu oyunda

yok hocam hepsi en düşük ayarda sistem taka yapcak bişey yok bu yaz yenisini alınca tekrar denerim
  • işten geldim 3-5 maç yapayım dedim server bakımı varmış
  • pay to win durumu var mı bu oyunda
  • antking kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yok
  • yarım saattir launcher ekranında updatede dönüyor normal mi bu
  • antking kullanıcısına yanıt
    launcher ekranından ayarlara gir diagnostic yaptır düzelir.
  • quote:

launcher ekranından ayarlara gir diagnostic yaptır düzelir.

eyvallah
  • ne oynardım be iyiki bırakmışım zaten plasma gun-jackal geldikten sonra bitti oyun.. hala kaç kişi oynuyor? öldü diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

ne oynardım be iyiki bırakmışım zaten plasma gun-jackal geldikten sonra bitti oyun.. hala kaç kişi oynuyor? öldü diye biliyorum

ölür diye düşünüyordum ben de ama ilginç derecede hala canlı oyun. jackal ve plasma kullanan da yok artık, kitle iyice kemikleşti herkes birbirini tanıyor ve millet çok daha iyi oynamaya başladı oyunu.
  • Bu tarz yok ki başka, birazda mecburiyetten oynuyorlar :) Bu haliyle bile piyasadaki kopyala&yapıştırlardan daha eğlecenli kat kat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

ne oynardım be iyiki bırakmışım zaten plasma gun-jackal geldikten sonra bitti oyun.. hala kaç kişi oynuyor? öldü diye biliyorum

ölür diye düşünüyordum ben de ama ilginç derecede hala canlı oyun. jackal ve plasma kullanan da yok artık, kitle iyice kemikleşti herkes birbirini tanıyor ve millet çok daha iyi oynamaya başladı oyunu.

hocam galiba 2-3 ay önce girmiştim eski yan üyeliğime gireyim dedim 14 lvldi karşıma gelenler 47 39 lvl hepsinde upgradeler var mm sistemi çok kötü galiba başlayanlar bırakmıyor ama bırakanlarda başlamıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu tarz yok ki başka, birazda mecburiyetten oynuyorlar :) Bu haliyle bile piyasadaki kopyala&yapıştırlardan daha eğlecenli kat kat.

Harbi tarzla alakalı. Piyasada buz hokeyi tadında başka fps yok. Digerleri yavan geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu tarz yok ki başka, birazda mecburiyetten oynuyorlar :) Bu haliyle bile piyasadaki kopyala&yapıştırlardan daha eğlecenli kat kat.

Harbi tarzla alakalı. Piyasada buz hokeyi tadında başka fps yok. Digerleri yavan geliyor

Kesinlikle beni oyunabağlayan bu yanı oldu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.