Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evil Panda

Bugün başladım bu oyuna güzel gerçekten farklı bir havası var ama adı pek duyulmamış neden ki acaba ?

Diger yuksek butceli oyunlarin rusvetle inceleme sitelerince pohpohlandigi gibi abartilmadi. Halbuki su an piyasadadaki en son en kaliteli denen fps oyunlatini suya getirip susuz getirecek kalitede bir oyun tribes ascend. . Oynadikca daha cok seveceksin, alisip ogrendikce daha da hayran kalacaksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Bugün başladım bu oyuna güzel gerçekten farklı bir havası var ama adı pek duyulmamış neden ki acaba ?

Diger yuksek butceli oyunlarin rusvetle inceleme sitelerince pohpohlandigi gibi abartilmadi. Halbuki su an piyasadadaki en son en kaliteli denen fps oyunlatini suya getirip susuz getirecek kalitede bir oyun tribes ascend. . Oynadikca daha cok seveceksin, alisip ogrendikce daha da hayran kalacaksin..

Kaliteli fps oyunlarinin cogu ucretli fakat tribes ascend f2p gercek anlamda guzelce reklam yapilsa cok tutulabilecek bir oyun bence.diger fps lerden biraz farkli ama gercekten eglenceli gordugum kadariyla yabancilardan oynayan baya var aslinda ama turkler arasinda pek yayginlasmamis heralde

• Yurt dışında çok kemikleşmiş bir oyuncu kitlesi var bu oyunun. Eğer uzun süreli oynarsan artık herkesi tanıyorsun ve oyunlar daha da zevkli geçiyor ve ben bu kadar anlayışlı insanların oynadığı başka oyun görmedim mesela adam mermiyi havada tam içine alıyor ama saniye geçmeden vgca'lar vgcs great shot'lar havada ucuşuyor sadece o değil etraftaki görenlerde yazabiliyor keza bende çok kullanırım [vgcs] gerçekten oyundan zevk alan insanlar bu oyunu oynuyor.

Oyunu sevmemi sağlayan bi yanı da yapımcılarının diğer f2p oyunlarının olduğu gibi aç olmaması. sizi bir şeyi almaya zorlamıyor ve alanlar da üstünlük sağlamıyor oyun gerçekten çok dengeli. xp ile alamadığınız tek şey sadece kozmetik yani ses paketleri ve skinler onlar da oyunu etkilemiyor ben şuan 37 levelim ve oyuna daha para harcamadım tabi kendimi zor tutuyorum yakındır ama kimseyi benden üstün görmedim. hatta geçenlerde takım teklifi aldım oyuna hiç para vermemiş biri oalrak! bu çok önemli. Ne yazıkki bizim ülkemizdeki oyun siteleride hit uğruna popüler kültür peşinden ayrılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byern -- 21 Nisan 2013; 21:25:10 >

• http://www.ign.com/games/tribes-ascend/pc-103016 ign nin puanı 10 üzerinden 9 bu oyun için.. yapımcı şirket iyi bir şirket oyunlarında fark yaratan satışlar yapmıyorlar 3 tane oyunları var zaten tribes ascend ve smite online oynuyorum diğer oyunuda hoş duruyor ama daha denemedim.gerçekten hoş bir oyun tribes ascend dh bu oyunu oynamalı
  • quote:

http://www.ign.com/games/tribes-ascend/pc-103016 ign nin puanı 10 üzerinden 9 bu oyun için.. yapımcı şirket iyi bir şirket oyunlarında fark yaratan satışlar yapmıyorlar 3 tane oyunları var zaten tribes ascend ve smite online oynuyorum diğer oyunuda hoş duruyor ama daha denemedim.gerçekten hoş bir oyun tribes ascend dh bu oyunu oynamalı

10 uzerinden 10 veren bir kac site de var ki o puanlari oyun gecen sene kisitli icerigiyle ve sorunlariyla aldi. Uzerine tonla yama ve icerik geldi, simdi cok daha iyi konumdadir bundan eminim.. oyunu saglam ogrenip kendine rol secen kisilerle takim kurabiliriz. Ben jazz takimindaydim ve en son 45 level felandim, askere gidecegim is guc yogun diye competitive maclardan uzak kaldim. Belki gelince kendi takimimi kurarim belki bizim eski takima donerim surasi kesin ki donunce cogunlukla pug maclara katilacagim, pub olan kesmez artik bu saatten sonra. Ben geleyim hele 1 ay kaldi

• quote:

quote:

http://www.ign.com/games/tribes-ascend/pc-103016 ign nin puanı 10 üzerinden 9 bu oyun için.. yapımcı şirket iyi bir şirket oyunlarında fark yaratan satışlar yapmıyorlar 3 tane oyunları var zaten tribes ascend ve smite online oynuyorum diğer oyunuda hoş duruyor ama daha denemedim.gerçekten hoş bir oyun tribes ascend dh bu oyunu oynamalı

10 uzerinden 10 veren bir kac site de var ki o puanlari oyun gecen sene kisitli icerigiyle ve sorunlariyla aldi. Uzerine tonla yama ve icerik geldi, simdi cok daha iyi konumdadir bundan eminim.. oyunu saglam ogrenip kendine rol secen kisilerle takim kurabiliriz. Ben jazz takimindaydim ve en son 45 level felandim, askere gidecegim is guc yogun diye competitive maclardan uzak kaldim. Belki gelince kendi takimimi kurarim belki bizim eski takima donerim surasi kesin ki donunce cogunlukla pug maclara katilacagim, pub olan kesmez artik bu saatten sonra. Ben geleyim hele 1 ay kaldi

Hayirli tezkereler Allah kazadan beladan korusun geldiginde belki DH takimi kurarsin bizlerde oyunu ogrenmis oluruz iyice

• beyler 21000 xp biriktirdim
    soldier a spinfusor mu yoksa raider a bomba atar mı alayım.

raider la daha çok oynuyom 3 lü patlayıcı atan silaha uyuz oluyom.
    kapalı alanlarda iyi ama açık alanda bi disk silahları gibi adamın ayaklarına atılmıyor. açıkta bi pathfinder a falan yakalanırsam madara ediyo beni
    o yüzden bomba atar daha işime yarar diye düşünüyom

siz nedersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Nisan 2013; 21:40:02 >
  • rakip, bayrağı ulaştırmasına saniyeler kala , gelip kendi bayrağınızı retrieve edip arkasından düşman bayrağını alıp kaçmak
    hiçbir oyunda alamadığım zevki yaşatıyor bana

önceden hep bana yaparlardı artık ben onlara. bugün 2 kere yaptım

oynayan varsa arkadaş listesine beni eklesin oyundaki nikm HorseThiefTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 4 Mayıs 2013; 1:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

beyler 21000 xp biriktirdim

kapalı alanlarda iyi ama açık alanda bi disk silahları gibi adamın ayaklarına atılmıyor. açıkta bi pathfinder a falan yakalanırsam madara ediyo beni

siz nedersiniz?

raider aslen açık alan sınıfıdır, hatta lmg taşıyan juggernaut ile açık alanın kralıdır.. açık alan raider ile oynarken ikinci silahını (otomatik nj5 veya nj4 artık ne varsa) birinci silahın gibi kullan, arx buster denen üçlü bomba atan silahı unut, soldier veya path tam sana disk atarken c tuşuna bas kalkanını çalıştır sonra tekrar kapatıp o leblebileri taramaya devam et. havaya uçup enerjini yeme, kalkanın ve otomatik silahın en iyi dostun. nj5 açabilirsin raider için, alıştıktan sonra tam bir ölüm makinesi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Mayıs 2013; 11:33:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

beyler 21000 xp biriktirdim

siz nedersiniz?

raider aslen açık alan sınıfıdır, hatta lmg taşıyan juggernaut ile açık alanın kralıdır.. açık alan raider ile oynarken ikinci silahını (otomatik nj5 veya nj4 artık ne varsa) birinci silahın gibi kullan, arx buster denen üçlü bomba atan silahı unut, soldier veya path tam sana disk atarken c tuşuna bas kalkanını çalıştır sonra tekrar kapatıp o leblebileri taramaya devam et. havaya uçup enerjini yeme, kalkanın ve otomatik silahın en iyi dostun. nj5 açabilirsin raider için, alıştıktan sonra tam bir ölüm makinesi olursun

bomba atarı aldım, aldığıma pişman oldum.
    yerle temas ettiğinde hemen patlıyor sanıyodum, 1 saniye falan sonra patlıyor
    sanki bir yerde silahları almadan önce deneyebileceğimizi söyleyen bir yazı görmüştüm. var mı öyle bişey?
    biraz kurcaladıydım ama bulamamıştım.

dediğin taktiği yapıyorum ama bende pek verimli olmuyor
    adam tam sıkacakken kalkanı açıyorum, isabet ettirirse bütün enerji gidiyo, ne uçabiliyom ne kaçabiliyom, kalakalıyorum öyle.

tarama konusunda da pek iyi değilim zaten. pek isabet ettiremiyom. nj5 i açayımda onun hasarı daha yüksek
    yüksek hasarla ıskaladıklarımın farkını kapatabilirim.

o silahda 37500 xp yaw en az 50 el oynam lazım

• silahları maça girmeden, training modunda target practice kısmından deneyebilirsin. grenade launcher da iyi silahtır, arx buster 3 atarken o tek clip ile 4 bomba atar. yere değince biraz zaman geçer patlaması için ama düşmana değer değmez patlar. sen nj5 tarzı silahlar açana kadar açık alanda duellolarla uğraşma, git grenade launcher raider ile bayrak savunmasını bombalarla bunalt, zaten maç içinde en çok puanı bu yöntem veriyor. mevcut ikinci silahın nj4 de iş görür duello anında. kalkanı çok ekonomik kullan, uçmayla kaçmayla işin yok zaten ki raider asla kaçmaz. enerjini çok dikkatli harca ve doğru zamanda kalkanı açıp kapat, asla kolay lokma olmazsın o zaman. sen nj4 ile bol bol deathmatch oyna ve otomatiklere olan hakimiyetini değiştir, bu oyunda otomatik silahlar diğer tüm oyunlardan farklı işleyişte, işin espirisini kaptıktan sonra zaten leblebi gibi kill alır ve maç içinde nefret edilen adam olursun

• van'dan selamlar gençler. şafak 11

millet plakaları sayar şafak diye ben 9'a düşeyim brute ile başlayıp tribes ascend sınıfları sayacağım

bekle beni wilderzone..
  • quote:

van'dan selamlar gençler. şafak 11

millet plakaları sayar şafak diye ben 9'a düşeyim brute ile başlayıp tribes ascend sınıfları sayacağım

bekle beni wilderzone..

Bitirmişsin hadi geçmiş olsun
  • atarsa 3 gençler. önümüzdeki cuma hem yuvama hem de alemlerin kralı tribes'a geri dönüyorum

• Shooter oyun arıyordum.Deneyeceğim , umarım sistem kaldırır farklı bir oyuna benziyor.

• şimdiye kadar oynadığım en dengesiz takımdı. adamlar bizim bölgeye kamp kurdular
    bayrağı kapıp bizim jeneratör odasına götürüyolardı, t.şak geçiyolardı resmen
  • arkadaşlar patch %99.0 da kaldı açamıyorum oyunu , daha önce bu durumu yaşayan veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • ahh ahh şu aero temasını iptal edebileydim ne capslarım vardı ;) buda 50 kill alırkene :D

not: erenyl ikinci hesabım olup 17 leveldır bu map custom serverdır tactical 1 xp :) offical server ctf de en yüksek kil sayım 45 adettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byern -- 22 Mayıs 2013; 14:35:50 >
  • oynamaya başlamadınız mı?
  • başladım

23'ünde perşembe geldim, cuma neti açtırdım. cumartesi yeni pc dizdim felan derken pazardan beri oynuyorum. ama 6 aylık ara beni köreltmiş, benim eski hesapların biri 44 level diğeri 26 level olduğu için oyun onlara göre maça atıyor ve o seviyeye denk adamlar beni madara ediyor. bir kaç güne iyice ısınırım sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.