Şimdi Ara

Tresan şampuan 13,99 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler yağ saçı besler aslında yağ iyi bir şey saçı çok kurutursanız vücut daha fazla yağ salgılar. Yani saçı her gün her gün yıkamaya alıştırdığınızda vücut artık ona göre yağ üretiyor.Saçı alıştırın 3 güne 4 güne.Birde çok yıkamayın şampuanla falan.Bir kere yıkayın yeter.

Böyle şeylere inanmam saçı en iyi sabun temizler.Zeytinyağlı doğal sabunlar var aktarlarda onlardan alın saçınıza yazık.
  • gratiste 13.5 tl idi
  • seydibaba S kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünleri kullanmaktayım sebore oluşuyordu önceden anormal yağlanma ve sivilce,sonrasında prozinc mor ve yeşil ve ara ara nizoral,
    Prozinci ciddi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebamed sampuanlari da gayet basarili ve saca zarar vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır bu şampuanı kullanıyorum, zaten genelde hep o fiyatlardan alıyorum. Yağlanma sorunu için kesinlikle tavsiye etmem
  • İyi bir şampuan ama ısırgan otlusu saçları matlaştırıyor
  • Zavoli nin sunduğu kurtlar vadisi reklamlardan sonra devam edecek

• iğrenç bi şanpoan.eve sokmayın.saç derisini gobi çölü gibi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopernikolatesla

Zavoli nin sunduğu kurtlar vadisi reklamlardan sonra devam edecek

• Tresan saç dökülmesini azalttı hala kullanıyorum ama kaşıntı kepeklenme vs yaptı bazen oluyor bazen geçiyor çok aşırı olmadı bende.
    Bitmek üzere Organicum, Zigavus, Hunca Care Argan ve Zeytin Yağlı Şampuan mı alsam ne alsam kararsızım.
  • Zamanın berhinde 3.99tlden 30 yıllık stoklamıştım nerden hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

yağlı saçlar için olanından(ısırgan otlu) kullanıyorum kutu bitince %30 yağlanma bitiyor ama bu seferde nur topu gibi fena kepek probleminiz oluyor.
    şunu anladım ki saçınızı min 2 günde bir yıkayın ve gün içinde elinizle sac ve sac derinizle oynamayın zaten %50 yağlanma azalacaktır.tavsiyem çozüm değil yani

Tam yazacağım şeyi yazmışsınız. Bu şampuan kepek yapıyor, saç derisini kurutuyor o yüzden tavsiye etmiyorum ben de...
  • Bu şamşuanlar saç diplerini tam olarak temizleyemiyor malesef. Denemedim ama buna benzer bi şampuan vardı onu kullandığımda gördüğüm şey bu oldu. Yanlış da yönlendirmek istemem tabi onu belirteyim.
    bugüne kadar baya bi şampuan denedim, hala kendi saçım için süper diyebileceğm bi şampuan bulamadım ancak en etkili çözüm bana göre eczanede satılanlar oldu. İlla marka öner derseniz pronzic i bi araştırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Boyle yazanlara demek istedigim cumle tam da bu !

Kısa yazayım dedim ama anlamadınız. Geçen ay ihtiyacı olan Carrefour dan 9 tl ye Aldı. Şu an Carrefour da fiyatı 18 tl, 14 e sıcak gelmiyor bana. N11 veya başka sitelerden de çekle puanla 14 civarına alınır anlamında yazdım ama illa çıkıklık yapacaksınız kaça alırsanız alın

Bilgi için teşekkürler. Bu ürünün fırsat fiyatını öğrenmiş oldum. Gratiste de 13,50 imiş zaten, demekki normal piyasası bu. Buradan %50 kazık fiyata alacağıma bir dahaki kampanyaları takip eder fırsat fiyatına gelince alırım hayat memat meselesi değil acelesi yok sonuçta..

• prozinc plusı da tavsiye ediyorlar
  • Closer kullanıcısına yanıt
    Bana da eczaneye gittiğim zaman saç diplerini test yaptılar.. Market ürünü kullandığım için hemen kendi önerdiği şampuanı kullanmazsam saçlarımın kısa zaman içinde döküleceğini söylemişti..

• Tüh daha yeni migrostan 21 liraya almıştım.
    Hem de hep kullandığım ısırgan otlu kalmadığından ilk defa biberiye almak zorunda kaldım

• Saçlarım yağlıdır ve dökülme problemi var.Ne kullandıysam kullanayım çözüm olmuyor.Bioxcin,Head&Shoulders,Organicum,Ducray,Clear vs. yok dökülmeyi de yağlanmayı da azaltamadık bi türlü.Hatta bazıları kepek de yapıyordu.Eczanede güya saç karakterine ve derisine uygun şampuan falan verdiler bi müddet onları da denedim yine hiçbir fayda etmedi.Yeşil sabun mu denesem bir de?Bi o kaldı heralde denemediğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 30 Aralık 2015; 5:25:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.