izmitten trenle kartal oto pazarına nasıl gidilir.
hocam kartal tren duraginda iniyosun sonra diyosunki minibus duragi ne yonde.sana soyluyolar gidiyosun daha sonra minibuscuye soyluyosun oda seni indiriyor orda bukadar :D
TEŞEKKÜRLER.
valla hevesini kırmıyım ama pek bişe yok kartalda. ben aynı gün içinde altunizadeyede gittim umduğumu bulamadım.oradaki araçların hepsi internette var bence oradan bakın. beğendiğiniz araçlara size uygun olan fiyat teklifini verin. kabul edene gidin. kolay gelsin.
Ben kartal otopazarina yakin oturuyorum ve tavsiye etmiyorum.Bir kere temiz bir arac yok dogru duzgun ve hep galericiler var.O kadar yolu geldiginizde umdugunuzu bulamazsaniz sasirmayin.Gezmeye gelicem diyorsaniz sorun yok ama bence degmez.Gercek alici ve saticinin ne kadar az oldugunu goreceksiniz geldiginizde.Tavsiyem internetten arastirin ve sahibiyle iletisime gecin.Nasil gidilir sorusuna ise dedikleri gibi KARTAL Tren istasyonundan indikden sonra yuruyerek 15-20dk alir.Munubuse binmeye degmez bence.Cunku meydana kadar yurudukden sonra yukari dogru az bir mesafe kaliyor(10dk) meydana gelmedende munubuse binemiyorsunuz.Kolay gelsin.
Ben arabamı Kartal Oto Pazarı'ndan almıştım. 28.000 km ve 2004 model 1.2 16V tertemiz bir Palio. Biraz kısmet işi gerçi, nasibinizde varsa bulursunuz. Sabahın erken saatlerinde gitmenizi tavsiye ederim. Mal sahipleride var yok değil ama uyanık galericiler temiz arabalara sabah musallat oluyor, alabildiklerini alıyorlar. Arkadaşımızın aracını satarken yanımızda bulunan bir vatandaşın çok temiz 2005 model Focus'unu galericiler çok çetin pazarlık sonucu çok çok makul bir fiyata almışlardı.