Trendyol Yemek 40/20 Hesap Kontrol

-
-
Siparişi iptal edip hesabı blokeliyorlar.
Sipariş vermeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden, kuponu illegal yöntemle mi almış arkadaş?
Trendyol kendisi vermiyor mu? Böyle saçmalık ötesi iş olur mu 😡
3 adet hesabım var, birine hızlı market 50/20 vermiş kullandım iptal etti hesap bloke oldu.
Hayatımda ilk defa Trendyol'dan yemek siparişi vermeme rağmen 40/20 ile. İptal etti ve bloke etti.
Rezil müşteri temsilcisi var. Amazon.com.tr ve Hepsiburada'nın yerini tutmuyor hiçbiri
Benim 2 tane hesabım var zamanında eposta değiştirilemediği için açtım. İptal oluyor diyenlerde daha fazla hesap vardır.
13 dakikada getirdi çocuk. vay arkadaş.
-
Aynı kredi kartı ile mi odeme yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmemiş.
-
Bende yok
trendyol kupon vercek sen de bireysel kullanıcı olarak kullanacaksın ve hesabını kapatacaklar he?
multi hesap açıp hepsinde kod kullanmaya çalışırsan banlanırsın tabi aw iyi olmş
-
elimde bütün hesaplar bu fırsattan dolayı bloke yiyor. hatta kargoda ürün varsa dağıtımda olsa dahi geri iade olduğunu görürsunuz. daha önce hiç alısveriş yapılmamıs hesapsa ancak kullanbilirsiniz. Ama bu ay bloke yerine iptal ediliyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 21 Mayıs 2021; 12:26:2 > -
Kartı mı tanıyor ve iptal ediyor. Bunu. Nasıl aşıyorsunuz
1'den fazla hesapla yararlanmaya çalışırsanız bunu sezip banlaması hatta hukuken dava açması hakkı zaten hiç laf söylemeyin. Gayet de en iyisini yapıyor, bknz amazon da aynı şekilde birden fazla amazon hesabını banlıyor. Hem ayranım dökülmesin hem ...... diyorsunuz da bir zahmet banlasınlar
-
Herkes bir coklu hesap tutturmus gidiyor. Ama coklu hesaplara yapilan bloke ile yemek siparişine yapilan bloke cok farklı. 1000 hesabin var diyelim bu hesaplarla yüzlerce cek kullan arkasinda yine versin. Altlimitsiz 25 çek verdiği oluyor. 1 hesaba belki kullandikca 20 tane verdi. Hepsini farklı hesap ve kartla kulllan sorun cikmadi. Ama 1000 hesabin 5 ine yemek kodu versin. 6 ay once kullanılmis 1 hesap olsun. Isim kart adres ayni olsun blokeyi yiyorsun.
Multi hesap kullanmayan dh ruhundan bi haberdir. Forumu terketsin o kisiler lütfen. Dh sicak firsatlarda tek hesap kullandigini soyleyip etik kasiyor adam hahaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 21 Mayıs 2021; 15:3:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün Ankara'ya da gelmiş Trendyol yemek,40/20 var kullanınca sepeti 40 a tamamla diyor.60/20 anlayacağınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 21 Mayıs 2021; 16:48:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır kullandığım hesaptan Trendyoldan İlk defa yemek siparişi verdim(birçok hesabım var ama ilk defa bir heasptan yemek siparişi vedim) anında hesabı askıya aldılar. Kargodaki siparişimi geri çekmişler, cüzdan bakiyesini kartlara iade etmişler.
Bildirim üzerine bugün hesabı aktifleştirmişler ama sonuçta siparişimin biri iade oldu cüzdan iadeleri yüzünden kampanya puanları gitti.
Trendyol üzerinden ilk ve son yemek siparişimi vermiş oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 21 Mayıs 2021; 17:13:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: historical2012
Yıllardır kullandığım hesaptan Trendyoldan İlk defa yemek siparişi verdim(birçok hesabım var ama ilk defa bir heasptan yemek siparişi vedim) anında hesabı askıya aldılar. Kargodaki siparişimi geri çekmişler, cüzdan bakiyesini kartlara iade etmişler.
Bildirim üzerine bugün hesabı aktifleştirmişler ama sonuçta siparişimin biri iade oldu cüzdan iadeleri yüzünden kampanya puanları gitti.
Trendyol üzerinden ilk ve son yemek siparişimi vermiş oldum.Aynısı benim başıma geldi. Hep kampanya yolluyorlar ama sipariş vermiyorum bu yüzden.
Benzer içerikler
- damacana su kampanyaları
- bim kokoreç fiyat
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- migros valiz 1 alana 1 bedava
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X