Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garanti indirim kodunu girince sepetteki indirimler iptal oluyor :/ İsteyene 20 liraya atarım kodu

• Nerde çer çöp kıyafet var indirim yapmışlar. Elektronikte sağlam hiç indirim yok.

• Kargo tartışmalarını saçma buluyorum. Hiçbir kurum böylesi bir yoğunluğu kaldıramaz. 3 gün yoğun oluyor diye 10bin personel işe alınmaz. Bazı firmalar dağıtım noktası adı altında esnafları teslim noktası haline getiriyor. Anca bu şekilde yoğunluk azaltılabilir. Trafik sorunu daha fazla şerit yapmakla çözülmüyor gördüğünüz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S sport plus 6 ay 69 tl. Primier lig, nba, f1, ispanya ligi vs. İyi fiyat gibi.

• Arkadaşlar trendyol 25 tane koleksiyon eklemeye kupon veriyor galiba yine. İlgili başlık var mı göremedim. Koleksiyonumu beğenenlere hemen dönüş yaparım ben de. Geçenkinde de mesaj atan herkese geri dönüş yaptımTrendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) 

https://m.trendyol.com/koleksiyonlar/Yeni-Koleksiyonum-k-f142c75e-c8ca-40f8-a928-9b93a10a42db?shared=true&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=android_collection_free&adjust_tracker_limit=999999999&link_collectionID=f142c75e-c8ca-40f8-a928-9b93a10a42db&link_userID=25879235&utm_medium=android_collection_free&utm_source=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 9 Kasım 2020; 20:48:26 >

• bu trendyol bi bana mı düşman 1 aydır ne kupon veriyor ne başka bişey.

• Xaomi süpürge gitti 965 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpürgeyi alabildim 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 TLd dedigi ayakkabi yalan geçen ki indirim de hepsini yakalamıştım bu hemen bitti dedi.

• Ayakkabı ve ceketi aldım

• Kim bitirdi şayomi süpürgeyi 1 dk sürmedi

• Süpürge kötü kaçtı ya

• Sepete ekledik alana kadar elimizden aldılar . Eskiden sepete eklenince gitmiyordu

• Supurge 3 defa tukenip eklendi. Odeme ekraninda ucup gidiyor odeme ekrani inanilmaz yavasliyor. Adamlar vermemek icin elinden geleni yapiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım..

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 9 Kasım 2020; 21:15:18 >
  • Sırt çantası ve kot ceket sepetten gitti. Çanta tam çakma göndermelikti zaten Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) 

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.