Şimdi Ara

TRENDYOL MOBİL UYGULAMA 40/100 YÜKLEMİŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
10.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler, alınacaklarda vardı gelmiş banada.

• 8 kasim da 7 8alışveriş yapıldı sadece ikisine gelmiş diğerlerine yok neye göre gelmiş ki millet satışını yapıyor biz kullanmaya bulamıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Trendyol'dan 100/40 kuponla uyguna ne alabiliriz, burdan birbirimize yardımcı olsak iyi olmaz mı ?Kuponla uyguna geldiğini düşündüğümüz ürünleri paylaşmasak mı ?

Eskiden ne güzel fıstık ve sucuk fırsatları paylaşıyorduk 100/40 Visa kuponları zamanı

Saygılarımla...

• pasaport02 P kullanıcısına yanıt

3 gündür bakıyorum bakıyorum yok.

yağ alsan marketlerden daha pahalı

çay alsan öyle bir stok yaptım ki uzun süredir çay almıyorum.

tuvalet kağıdı çöp poşeti yine çok iyi bir stok yapmıştım. şuanki fiyatlara para vermek içimi acıtıyor.

en mantıklısı sanırım baklagil almak ama ben bulamadım.

• snl_ S kullanıcısına yanıt

bulaşık,çamaşır deterjan fiyatları uçmuş

2kg tereyağı 100e gelir

https://www.trendyol.com/gundogdu/tereyagi-1-kg-p-55767628

• Bi bana vermemiş kuponu herhaldemecbur alacaz birinden,bu arada 99 luk sepeti 100 e nasıl tamamlarız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet alınca tanesi 74,90 oluyor..(kuponla)

güncel şartlarda fena değil..

https://www.trendyol.com/komili/komili-sizma-zeytinyagi-2-l-p-34761890?boutiqueId=593583&merchantId=355636

ekleme: tebrikler, tüketmişsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 17 Aralık 2021; 12:45:13 >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt

Migros satıcısından 2 tane 2lt lik ayçiçek yağı (45 tl x 2= 90 tl) ve migros fıstık ezmesi aldım (15 tl) 105 tl den 65 tl ye geldi. 100 tl ye kargo ücretsizdi. Yeni göndermişler bakalım artık. Yanlışlıkla satışa koymuşlarsa da gönderdi koca migros ne de olsa. Favorilerde fiyat düşünce yakalanabiliyor bazen şans işi..

Edit : Neden paylaşmadın diye cevap veren falan olur şimdi. Ben aldıktan 2-3 dakika sonra satışı kaldırdı migros.

TRENDYOL MOBİL UYGULAMA 40/100 YÜKLEMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 18 Aralık 2021; 23:55:2 >

• 99.90 lık ürünü nasıl alırız arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.