Şimdi Ara

Trendyol mega indirim kuponu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
19
Favori
73.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne demişsin önce ona bakmam gerekiyordu. Boş yapan kim bi bakalm. Demişsin ki sürekli alışveriş yapan hesaplara versinler bu kuponları. Ee sürekli alışveriş yapan zaten kupona bakmaz neyse fiyatı alır geçer. Firmalar bu tür kuponları yeni müşterilere veya daha az sıklıkta sipariş veren müşterilere verirler. Operatörlere bakalm mesela yeni müşterilere özel kampanyalar yaparlar ama kendi müşterilerine fiyat hep yüksek çıkar. Trendyol daha önceleri hep sipariş verilmeyen hesaplara 100/40 verirdi mesela. Şimdi adamlar public yaptılar kuponları ve artık sürekli alışveriş yapabilen de alabiliyor. Yine de senin gibilere yaranamıyorlar işte. Konuyu ağlama duvarına çevirip de çok boş yapma işine bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18.00 mış bende yeni öğrendim. Canlı desteğin bile haberi yok. Yanıltıyorlar milleti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O dediğin gsm şirketlerini de kullanmıyorum ben. Her dönem değiştiriyorum. Gir bak forum konularına yazdıklarımı göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 alan birini görüp kuponunun resmini görmedikçe inanmayacam. 4-5 kişi işyerinde sürekli yeniledik bir anda açıldığında 25 kalmıştı.

• Lütfen biri beni aydınlatsın. bugün 25tl aldım yarında tekrar 25tl alabiliyor muyum, yoksa sadece 50-100-1000 den birini mi alma şansım oluyor.

• kumbasi52 kullanıcısına yanıt

Malesef 1000i gördüm tıklarken tükendi :)

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    Yarın da alabilirsin tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman inandırıcı. Neyse yarına tekrar deneriz. Ama sayı çok azsa bize gelme ihtimali çok düşük.

Günlük 5 adet alma hakkı var. Yarın da alabilirsiniz ama bir günde aynı kupondan 1 adet alınıyor.

• 100TL kupon aldım takip ettiğim ürüne zam yaptı şerefsizler insanları enayi yerine koyuyorlar.

• Tamam da biz de değiştiriyoruz her sene 😂 Mesele bu değil ki. Bak şöyle anlatym o değiştirdiğin operatör var ya hani sana indirim vermeyip yeni müşteriye veren. Heh işte eskiden trendyol da öyle yapıyordu. Şimdi o operatör herkese indirim imkanı veriyor gibi düşün. Oturdu mu yerine mesele

• 25 bile alamadım bildirim gelince tıkladım ama bütün kuponlar bitmişti. hangi sayfaya girip yenilicez

• Arkadaşlar korkunç zama dönemindeyiz pazartesi herşry yine zamlı açacak alacağınız ihtiyaç varsa 3-5 e bakmayın alın

• Benim telefona göre saat 18.00 olduğunda mega indirim kuponları bölümüne hemen baktım ama gereksiz kuponlar görünüyordu, sonra hemen geri dönüp tekrar mega indirim kuponları bölümüne baktığımda sadece 25'lik kupon görünüyordu 10-15 saniye bile olmadan 1000-100-50 tükenmiş görünüyordu ve 25'lik kuponu alabildim.

Sanırım 3-5 saniye erken mega kuponlar bölümüne tıkladım, trendyol'un saatine göre saniyelerle yarışıyoruz resmen belki 3-5 saniye sonra tıklamış olsaydım 50'lik kupon da alabilirdim ama 100 veya 1000 TL kupon alabilme ihtimalim olduğunu sanmıyorum.

N11 gibi geri sayım sayacı filan olsaydı daha iyi olurdu aslında. N11'den 777 TL'lik kuponu alabilmiş birisiyim, internetim de hızlıdır ama Trendyol'un bu sistemine göre alabileceğim en iyi kupon 50 TL olur.

• İlk girdiğimde 1000 görünmüyordu 100-50-25 vardı.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah 8 Kasım'da tekrar aynı veya daha düşük fiyattan satışa koyarlar yoksa dediğiniz gibi dün baktığım 300 liralık ürün şu an 420 lira

• Nazli hanim kupon verildiğini bile bilmiyordur 😁 temsilcilerin geneli oyle turkcell de aciyor okuyor ben zaten okuyup aradim 👊😠

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    25 50yi de göremedik alt limitsiz mi kota varmiydi n11 yerine trendyol bonkör sanirim bu kasim 😕

• bi tane 25 aldık. sonra hepsi bitmiş. dandik kuponlar bile bitmiş

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

alt limitsiz diye yazıyordu bugün tekrar 25 aldım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.