Şimdi Ara

Trendyol go ios destek lazim acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone x telefon kullanıyorum. Telefonumun icloud unutulduğundan bypass yaptirip kullaniyorum.Calistigim şirketin (Trendyol go moto kurye uygulamasi) mobil uygulamasinda dun bir sorun olustu ve artik kullanamıyorum. Sirket bana telefonumu değiştirmemi onerdi fakat ben dun calisip suan calismamasina anlam veremedim.Bu konuda bana destek olacak kimse varmidir acaba?

Trendyol go ios destek lazim acill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathagi -- 10 Nisan 2022; 1:6:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trendyol GO: iOS Destek Rehberi

Trendyol GO'nun iOS uygulamasıyla kolayca kurye olabilirsin. Trendyol GO kurye uygulamasını indirerek iş fırsatlarından yararlanmaya hemen başlayabilirsin.

Trendyol GO Kurye Uygulamasını iOS için İndirme

Trendyol GO kurye uygulamasını iOS cihazına indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• App Store'u aç.
    • "Trendyol GO" veya "Trendyol GO kurye uygulaması" aramasını yap.
    • Uygulamayı bulduktan sonra "Al" düğmesine tıkla.

Trendyol GO'da Kurye Olma

Uygulamayı yükledikten sonra hesap oluşturabilir ve kurye olma başvurusunda bulunabilirsin. Başvuru aşamaları şunlardır:

• Kişisel bilgilerini gir.
    • Araç bilgilerini ekle (varsa).
    • Belgelerini yükle (kimlik kartı, sürücü belgesi vb.).

Trendyol GO Uygulaması Özellikleri

Trendyol GO uygulaması, kuryelik deneyimini kolaylaştıran çeşitli özelliklere sahiptir:

• Görev yönetimi: Görevlerini takip edebilir ve bunları kolayca kabul veya reddedebilirsin.
    • Rota optimizasyonu: En verimli rotaları belirleyen entegre navigasyon sistemi.
    • Destek hattı: Herhangi bir sorun yaşadığında müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Trendyol GO Kurye APK iOS için Uygun Değil

Trendyol GO kurye uygulamasının bir APK sürümü mevcut değildir. APK'lar yalnızca Android cihazlarda çalışır, bu nedenle iOS cihazlar için Trendyol GO uygulamasını App Store'dan indirmen gerekir.

Trendyol GO uygulamasıyla iOS cihazından kurye olarak kazanmaya hemen başla. Uygulamayı indir, başvurunu yap ve esnek çalışma fırsatlarının keyfini çıkar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amaç jailbreak gizlemek için ise
    Shadow
    Liberty
    FlyJB X
    A-bypass var son çare dene ama dikkat et ilk yüklendiğinde teli kapatıp açıyor tekrar jailbreak yapılması gerekiyor. Tekrar yapma imkanın varsa en son çare olarak dene.

Tek tek dene çakışıyor. Repo adreslerini şu anda hatırlamıyorum Google dan kaynak repo adreslerini bulursun.

Şöyle bi site vereyim sana buradan tweak isimlerini arattır tweak hakkında bilgi detay ve repo adreslerini veriyor

https://www.ios-repo-updates.com/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Nisan 2022; 1:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustadim telefon ile ilgili bilgim malesef cok kisitli yabi sadece standart bir kullaniciyim.Ama dedigin gibi jailbreak gizleme ile durum duzelebilir diye düşünüyorum.Ama by pass bozmadan nasil yapacagim

• A-bypass hariç diğerlerini rahatlıkla yükleyebilirsin jailbreak gitmiyor yeniden başlatmıyor telefonu ama cihazın durumu nedir bilmediğim için garanti veremem ama a-baypass haricinde diğer tweakleri yüklerken veya yükledikten sonra hiç jailbreak kaybettiğim olmadı.

• Peki deneyecegim,attigin uygulamalari yukluyorum kuruyorum ve olay tamamdir dogrumu anladim

• Yüklediğin ilk tweak işe yaramayabilir. Bu işler böyle maalesef. Yani mesela a tweak a banka uygulamasında işe yararken b banka uygulamasında işe yaramaz. O yüzden zaten bu konuda çok çeşit tweakler var ve bu nedenle en başta birden fazla tweak önerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Nisan 2022; 1:32:16 >
  • Cok tesekkur ederim ustadim ilgin ve alakan icin ama sanırım ben kendim beceremeyecem bu terimlere cok yabanciyim ama cozmem gerek kara kara düşünüyorum malesef 😞

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zor değil aslında önerdiğim bi tweaki yükleyeceksin
    Ayarlardan yüklediğin tweaki bulup açacaksın
    Jailbreaki gizlemek istediğin uygulamayı seçeceksin ON yapacaksın
    Bu kadar basit bence

Hayırlı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 10 Nisan 2022; 1:35:18 >
  • Gel ben hallederim diyecek bir babayigit arıyorum 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.